Harper's Bazaar Srbija

Hailey Bieber odobrila novi letnji manikir – pink jelly glaze

I mi imamo tačnu kombinaciju nijansi.

Fenomen glaziranih noktiju se nastavlja, jer iskreno, još uvek nismo spremni da se oprostimo od biserno-sjajnog manikira. Ekspert za nokte, Hailey Bieber, sada je predstavila novi pink jelly glaze manikir, stil ažuriran za letnju sezonu.

Hailey je prvi put proslavila svoje prepoznatljive glazed donut nokte kada ih je nosila na Met Gali 2022. godine. Originalna verzija imala je osnovu klasičnog frencha sa prozirnom, nude nijansom, koja je zatim prekrivena hromom. Najnovija interpretacija koristi mnogo ružičastiju paletu boja, spremnu za povratak strawberry girl summer estetike.

Šta su pink jelly glaze nokti?

Nastavljajući sa “glazed donut” noktima, rozikasti jelly glaze nokti remiksuju osnovnu boju sa skoro prozirnom, gotovo žele teksturiranom bubblegum roze bojom, prekrivenom istim svilenkastim hromiranim nadlakom kao i original.

Hailey je predstavila ovu umetnost na noktima u Rhode objavi na Instagramu ranije ovog meseca. Svoj manikir nosila je usklađen sa svojim usnama, obrazima, pa čak i odećom.

Kako napraviti pink jelly glaze nokte?

Otkako je objavljena fotografija na Instagramu, obožavaoci lepote na internetu su tražili tačne lakove za nokte koji su korišćeni za stvaranje ovog izgleda. Sada je Haileyina nail umetnica, Zola Ganzorigt, dala ljudima ono što žele. Ponovila je manikir na Instagramu, prikazujući svaku nijansu i korak.

Počela je nanošenjem prozirnog osnovnog sloja pre nego što je pomešala OPI-jevu roze boju Hotter Than You gel laka za nokte sa čistom belom Alpine Snow i kapljicom prozirnog osnovnog sloja da bi je razblažila. Zatim je dodala svoj omiljeni hromirani prah, OPI Tin Can Man, i sve zapečatila sjajnim nadlakom – voilà!

Foto: Instagram/Rhode

Najnovije