Maskara koja je zamenila veštačke trepavice!

Lancôme predstavlja svoju prvu negujuću maskaru za ekstravolumen trepavica obogaćenu serumom.

Polazeći od dubokog razumevanja načina na koji je većina nas koristi i razloga zbog kojih je neke žene izbegavaju, Lancôme je dizajnirao maskaru koja će se svideti čak i onima koje taj korak preskaču u svojoj rutini šminkanja.

Kroz spoj nege trepavica i inovacije šminke za područje oko očiju, Lancôme predstavlja svoju prvu negujuću maskaru za volumen trepavica obogaćenu serumom: Le 8 Hypnôse otvara novo poglavlje maskara – ona neguje i revitalizuje, a u isto vreme trepavicama pruža veći volumen, gustinu, dužinu i mekoću!

Maskara Le 8 Hypnôse daje odgovor na sve probleme u vezi sa maskarama –  od teškog nanošenja, krutih trepavica nakon nanošenja do ispadanja trepavica prilikom uklanjanja maskare. Najbolja opcija za nadogradnju volumena trepavica spojena je sa višim nivoom prijatnog osećaja prilikom korišćenja, a tajna se krije u formulaciji sa 8 različitih aminokiselina koncentrisanih u 91% negujućeg crnog balzama i pet odsto ši-butera.

Šta sve dobijate korišćenjem ove maskare? Jednostavno je – dobijate sve što želite od trepavica! Tu je vidljiv, trenutno nadogradiv volumen, elegantne, meke i duge trepavice zahvaljujući novokreiranoj negujućoj formuli maskare, bez grudvica i bez osećaja težine. Nema ispadanja trepavica i ono što će oduševiti apsolutno sve žene – Le 8 Hypnôse  mascara se neverovatno lako skida!

Zbog formulacije bez voska, a obogaćenoj serumom, nova formula omogućava izuzetno nežno i lako uklanjanje maskare – dovoljni su vam topla voda i jedan pamučni tupfer, a da nakon toga nema crnih tragova ispod očiju.

Dodatni plus Le 8 Hypnôse  maskare – vaše trepavice će svakim danom biti snažnije, a efekat ćete primetiti nakon samo četiri nedelje korišćenja.

Le 8 Hypnôse izdvaja se od ostalih i svojim oblikom nalik broju 8, dok je pakovanje izrađeno od čistog stakla. U saradnji sa francuskim staklarom bogatog iskustva, Pochetom Du Courvalom, Lancôme je stvorio luksuzno i inovativno pakovanje koje vizualno odskače.

Pomoću ergonomskog čepa osmišljenog za olakšano držanje, maskara Le 8 Hypnôse osmišljena je kako bi bila doživljaj sama po sebi.

Ergonomska i izuzetno meka četkica napravljena od mekih vlakana biljnog porekla omogućava vrlo nežno nanošenje. Njen dizajn u obliku broja 8 nastavlja se i na čep koji je takođe ergonomski prilagođen za što jednostavniju upotrebu.

Za sve one koje vole simboliku koja se krije iza njihovih omiljenih stvari i povezuje ih sa proizvodima koje koriste, trebalo bi da znate sledeće:

– Le 8 predstavlja broj različitih aminokiselina u formuli, oznaku snage. 

– Počevši od dizajna, bočica je napravljena od čistog stakla s odgovarajućom ergonomskom četkicom – obe u obliku broja 8.

– Simbolika oblika broja 8 takođe predstavlja simbol beskonačnosti što upućuje na kružni proces recikliranja. Samo pakovanje napravljeno je od recikliranog stakla i može se ponovo reciklirati. 

– Broj 8 predstavlja i lakoću pokreta nanošenja na trepavice čemu doprinosi i nova negujuća formula prijatne teksture.

Lancôme Le 8 Hypnôse, gde beskrajne trepavice započinju.

Tekst: Promo 

Fotografije: Promo 

 

 

 

Najnovije