Testirali smo: FOREO BEAR podiže masažu lica na potpuno novi nivo!

FOREO BEAR

Baš juče sam komentarisala sa koleginicama kako ne volim da isprobavam nove stvari, a nakon što su osule paljbu po meni da moram češće da izlazim iz svoje zone komfora, shvatila sam da u mojoj potrebi za poznatim ipak postoji kompromis – ja volim da probam sve što se uklapa u moj ukus, potrebe i trenutna interesovanja, a onda da ostanem, ako je moguće, zauvek verna onome što se pokazalo kao odlično. Posao, partner ili skin-care, nije važno, princip je isti – konstantno tragati za adekvatnim.

Moja (ne znam da li je bezbedno reći) opsesija negom kože počela je početkom dvadesetih kada sam se suočila sa hormonskim bubuljicama nakon, dakle, 20+ godina savršeno čiste kože i perfektnog tena. Od tada, nezi pristupam ozbiljno i religiozno, a opet minimalistički (skinimalism je kao stvoren za mene!), i sada, ona više nije samo skin-care već i self-care. Spojite ta dva i dobijate nešto najbolje što je našem licu moglo da se dogodi – masaža!

Razni kristali i roleri za lice jesu dobri, ali znate šta je još bolje? Kada neko (ili nešto) masažu radi umesto vas!

Svi FOREO proizvodi dostupni su za kupovinu u Jasmin parfimerijama kao i online na jasmin.rs

FOREO BEAR je baš to – masažer, ali masažer koji funkcioniše kao svojevrsni trening za lice. 

Ovaj novitet iz omiljenog nam švedskog brenda: 

  • Omogućava pametno mikrostrujno toniranje lica – prelazeći mikrostrujama preko kože lica utiče na izgradnju kolagena, obnovu elastina i zatezanje lica električnim strujama koje oponašaju prirodne procese našeg tela.
  • Poseduje patentirani Anti-Shock System™ koji ga čini najsigurnijim mikrostrujnim uređajem na svetu – napredni senzori mere otpor kože na elektricitet, a zatim automatski prilagođavaju intenzitet kako bi se eliminisala mogućnost šoka.
  • Poseduje T-Sonic™ pulsacije – one prodiru duboko u pore kako bi poboljšale cirkulaciju, eliminisale toksine i ublažile napetost lica, što rezultira glatkom, mekšom i sjajnijom kožom.
  • Karakteriše ga pametni švedski dizajn – ergonomski oblik savršeno odgovara svim oblinama i konturama lica. Oblikovan od ultra-higijenskog silikona, BEAR pruža delotvorne tretmane na nivou spa centra, kao i do 90 upotreba po USB punjenju, bez ikakvih dodatnih dodataka.
  • Dolazi sa provodljivim mikrokapsulskim Serumom – hidratantni SERUM SERUM SERUM bezbedno prenosi mikrostruju (nikada ne koristite BEAR ili bilo koji mikrostrujni uređaj bez odgovarajućeg seruma, gela ili kreme) sa BEAR-a na vašu kožu. Za optimalnu provodljivost treba naneti tanak sloj pre upotrebe BEAR-a i masirati dok se potpuno ne upije.
  • Uključuje ekskluzivne funkcije FOREO aplikacije – isprobajte razne vođene fitnes vežbe za toniranje lica, pristupite izboru intenziteta mikrostruja i podesite BEAR™ prema svojim željama.

FOREO BEAR

Ukoliko još uvek niste isprobali masažu lica – ovo je vaš znak da to učinite. Na ovaj način ćete podstaći cirkulaciju i limfnu drenažu, podići tonus lica i umanjiti vidljivost bora, što za rezultat ima kožu zdravog, blistavog i negovanog izgleda kojoj neće biti potrebna šminka da bi izgledala flawless (ruku na srce, o tome svi sanjamo). 

Nema na čemu!

Foto: Promo / Foreo

Tekst: Promo / Ivana Tomić

Najnovije