Harper's Bazaar Srbija

Zašto volimo Batiste OVERNIGHT suvi šampon?

Suvi šampon je verovatno najbolje otkriće u beauty industriji i znam da će sa time biti saglasna svaka osoba koju njena tanka, masna kosa dovodi do ludila. S obzirom na to da mi je u životu, pored čistog tena, potrebna još samo frizura u kojoj postoji iole života, buđenje sa slepljenom kosom koja izgleda kao da sam je prala pre deset dana, a ne pre deset sati, zaista je atak na ono malo preostalog optimizma koji ujutru imam. Zato, verujte mi da ne preterujem kada kažem da mi je suvi šampon promenio život, samo zato što znam da je moj plan B kad me sopstevna kosa izda, koliko god je mazila, pazila i trudila se da joj ugodim i ispoštujem njene potrebe.

Kao i svaki put kada uvodite novi proizvod u svoju beauty rutinu, želite da probate sve njegove varijante i “konkurencije” – prosto, testirate tržište. Ja sam, tako, isprobala baš svaki brend suvog šampona koji nam je dostupan i sa sigurnošću mogu da kažem da Batiste najviše odgovara mojim potrebama. Ima toliko različitih tipova da je lako pronaći onaj koji će vam odgovarati, a budući da brend stalno teži inovacijama, njegov poslednji “pun pogodak” je Batiste OVERNIGHT suvi šampon koji pomaže u čišćenju kose dok spavamo, omogućavajući nam da se probudimo sa kosom koja izgleda kao da je tek oprana (hvala!). 

Batiste OVERNIGHT suvi šampon sa inovativnom formulacijom nežno ali i efikasno će ukloniti višak masnoće sa vlasišta tokom noći, a kosu učiniti čistom i mirisnom kada se probudite. Nova formulacija sa aktivnim ugljem i sodom bikarbonom detoksikuje kosu i uklanja nečistoće koje se nakupljaju tokom dana. 

Ovaj suvi šampon sa mirisom pačulija, indijskom travom i brezinom vodom u osnovnim mirisnim notama, pomešanim sa umirujućim jasminom i ružom u srcu i pomorandžom i ribizlom u visokim notama, učiniće da se svako jutro osećate fantastično! Jer, ne samo da vam Batiste OVERNIGHT pomaže u uklanjanju viška masnoće dok spavate, već i umiruje vaša čula svojim opuštajućim prijatnim mirisom i kosi ujutru vraća izgubljeni volumen.

Volimo!

Foto: Instagram / Batiste Serbia

Tekst: Promo / Ivana Tomić

Najnovije