Harper's Bazaar Srbija

Victoria Beckham otkriva svoju skincare rutinu za sjajan ten

Taktika koju ona preporučuje

Doug Peters / PA Images / Profimedia

Ako ste zaljubljenik u kolekciju šminke Victorie Beckham, već imate predstavu šta koristi svaki dan kako bi postigla svoj prepoznatljiv svež izgled. Ono što možda ne znate jeste šta radi iza scene kako bi očuvala taj sjaj i zadržala svoju kožu sjajnom. Beckhamova nam je upravo na svom Instagram profilu otkrila svoju skincare rutinu, i iako uključuje neku visokotehnološku opremu, osvežavajuće je koncizna, i takođe sasvim dostižna.

Pored nanošenja njenog Cell Rejuvenating Power Seruma i Cell Rejuvenating Power Priming Moisturizera, koji su kreirani u saradnji sa Dr Augustinus Baderom još 2020. godine, Viktorijina rutina takođe uključuje svakodnevno korišćenje LED lampe kako bi stimulisala proizvodnju kolagena i smanjila upalu. Iako nije jasno koju marku maske preferira, može se jasno videti kako uživa pod plavim svetlom, koje je poznato po svojim antibakterijskim svojstvima i sposobnosti da poboljša tonus i teksturu kože.

Koliko god uživala u korišćenju najsavremenijih uređaja, ona takođe poštuje tradicionalnu negu kože: Drugi element u njenoj rutini je fotografija nje u svom kupatilu, noseći krem masku za lice koju je kreirala poznata holivudska kozmetičarka Melanie Grant. Imajući pristup najboljem od najboljeg, nije čudo što je Victoria uspostavila blisku vezu sa Grant, koja, pored saradnje sa Augustinus Baderom i Chanel Beauty, takođe brine o tenu Rosie Huntington-Whiteley i Rose Byrne.

Da bi osigurala da njena rutina nege bude što efikasnija, Victoria Beckham se oslanja na treći korak, uz pomoć Grant i njenog pouzdanog dermaplanera (kozmetički skalpel uređaj koji stručnjak koristi za pažljivo eksfolijaciju kože). Alat, kako objašnjava Grant dok nežno prelazi preko Viktorijinog obraza, koristi se za “uklanjanje dlačica i mrtvih ćelija kože”. Iako možete sami raditi dermaplaning kod kuće, naša preporuka je da kopirate Viktoriju i angažujete profesionalca. Oni će moći koristiti hirurški nož, što pruža dublji nivo eksfolijacije i mnogo manje šanse da povrede kožu.

Sada, sve što preostaje je primeniti Viktorijinu rutinu i čekati sjajnu kožu poput njene.

Foto: Profimedia

Najnovije