Emsculpt tretman – eliminiše masnoće i oblikuje mišiće

Novi jednostavan način da postignete željenu figuru.

Emsculpt je nov neinvazivan tretman za eliminaciju masnoće i oblikovanje mišića, bez upotrebe skalpela, hirurgije i anestezije. Ovaj uređaj prvi je u svetu po načinu delovanja. Koristi elektromagnetnu energiju visokog intenziteta kako bi stimulisao rad i rast mišića kao i uništio neželjenu masnoću sa željenih regija.

Tretman ovim laserom namenjen je svima koji žele da ulepšaju “spoljašnjost” – oblikovanjem tela do vitke figure ali i da deluju na dubljem, unutrašnjem nivou tako što redukuju masne naslage.

Primena ovog lasera daje rezultate kod osoba čiji je indeks telesne težine (BMI) čak i do 35, što ga svrstava u red uređaja koji može da zadovolji potrebe za lepšim fizičkim izgledom velikog broja ljudi.

PREDNOSTI EMSCULPT TRETMANA

  • Sagorevan višak masti u predelu stomaka i gluteusa
  • Izgrađuje mišiće na stomaku i gluteusu
  • Tonira gluteus i trbušne mišiće
  • Prvo neinvazivno “podizanje zadnjice” na svetu
  • Bezbedno, neinvazivno oblikovanje tela

KOLIKO DUGO TRAJE?

Jedan Emsculpt tretman obično traje 30 minuta.

DA LI JE BEZBEDAN?

Neinvazivni Emsculpt je prvi energetski uređaj odobren od strane FDA za sagorevanje masti i izgradnju mišićne mase. To je bezbolno, nehirurško sredstvo za definisanje trbušnih mišića i podizanja zadnjice.

IMA LI NEŽELJENE EFEKTE?

Emsculpt jednostavno izgleda kao intenzivan trening. Ne zahteva vreme oporavka i ne uključuje pripremu pre ili posle tretmana.

KOLIKO JE VREMENA POTREBNO DA SE VIDE EFEKTI TRETMANA?

Opipljivi rezultati se prvo primećuju neposredno nakon nečije početne Emsculpt procedure. Značajni rezultati se obično izveštavaju dve do četiri nedelje nakon završne sesije; ovi efekti nastavljaju da se poboljšavaju nekoliko nedelja nakon završetka lečenja.

KOLIKO DUGO TRAJU REZULTATI?

Mišićna masa dobijena Emsculpt tretmanom nije trajna, ali može trajati, u proseku, šest meseci ili više. Preporučuju se periodične sesije za održavanje ovih rezultata.

KOLIKO ČESTO JE POTREBNO IMATI TRETMAN?

Za maksimalnu korist, preporučuju se dve sesije (sa razmakom od 2-3 dana) nedeljno tokom 2 nedelje, nakon čega sledi dvomesečno održavanje.

Foto: Shutterstock

Najnovije