Harper's Bazaar Srbija

Halle Berry pokazuje kako održava savršene trbušnjake sa 54 godine

Glumica otkriva tajne svoje „isklesane“ figure!

Halle Berry nije samo uspešna glumica već i fitnes influenserka i lako je uvideti zašto. Sa 54 godine ima isklesanu vitku figuru i savršene trbušnjake – i o tome je objavila video na svom Instagram nalogu.

Na snimku je Halle Berry tokom treninga pokazala trbušnjake. „Moj stomak je moje problematično područje, tako da moram jako puno raditi na tome. Napravila sam pauzu od treninga, ali sada sam se vratila. Delim sa vama rezultat mog vežbanja za trbušnjake koje radim nakon drugog treninga. Da, dobro ste čuli. Odradim još jedan ceo trening posle prvog treninga – ovo je moj životni trik za vas. Takođe  koristim posebni  gumeni pojas i gumirano odelo da bih se više znojila! ” – napisala je glumica.

Halle Berry sada ima 54 godine i u sjajnoj je formi. Na svom profilu na Instagramu, glumica redovno deli video zapise sa svojih treninga, koje čuva u zasebnom istaknutom delu pod nazivom „Fitness“.

Halle Berry je više puta rekla da se pridržava pravilne ishrane i bavi se kardio treninzima, a takođe voli borilačke veštine.

 harpersbazaar.ru

Najnovije