Dizajnirajte svoju kućnu teretanu

Pretvorite deo vašeg doma u luksuzan prostor za vežbanje uz najekskluzivniju liniju fitnes opreme PERSONAL LINE kompanije Technogym.

Personal linija savršena je kombinacija Technogymovog dugogodišnjeg iskustva u svetu fitnesa i stila italijanskog dizajnera Antonia Citterioa (Antonio Ćiterio).

Ova linija je izrađena isključivo od najfinijih materijala kao što su kaljeno staklo, polirani aluminijum, čelik i plastika mekana na dodir, koji daju svakom komadu jedinstven i savremen izgled.

Upoznajte se sa spravama iz Personal linije:

Run Personal  traka za trčanje je idealno rešenje za kompletan trening u zatvorenom, dizajnersko wellness rešenje koje će vaš trening učiniti prijatnim, zahvaljujući svojoj inovativnoj LIVE platformi.

Rack Personalsa podesivom klupom i dodacima, zaokružuje trening snage i funkcionalni trening.

Kinesis Personal dizajniran je da vam pruži maksimalnu slobodu kretanja, a zid vašeg doma transformiše u elegantnu, funkcionalnu teretanu.

Cross Personal  prvi je eliptični trenažer za celo telo sa ugrađenom digitalnom konzolom. Savršena sinteza između inovativne tehnologije i pažljivo odabranih materijala vrhunskog kvaliteta.

Bike Personal više je od vožnje bicikla u zatvorenom prostoru. BikePersonal je lepota pokreta. Vrhunski stacionarni bicikl elegantnog dizajna koji zauzima malu površinu pretvoriće bilo koje okruženje u teretanu vaših snova.

Većina sprava iz ove linije sadrže integrisanu digitalnu konzolu sa Technogym Live platformom i ekran osetljiv na dodir koji vam omogućava da birate između Technogym sesije koje vode treneri, pojedinačnih rutina i programa koje su osmislili najbolji svetski treneri kao i dodatne opcije za zabavu kao što su internet, društvene mreže, TV, Netflix, muziku, i još mnogo toga.

Kako bi vam pomogli da kreirate kućnu teretanu iz svojih snova na raspolaganju vam je naš tim iskusnih dizajnera enterijera i stručnih konsultanata.

TECHNOGYM I  PROWELLNESS I  Milutina Milankovića 9e I Beograd  I  www.prowellness.rs

Tekst: Promo 

Fotografije: Promo 

Najnovije