Zavirite u nekadašnji dom Johnnyja Deppa i Amber Heard

Penthaus je prodat za 1.76 miliona dolara.

Sa ove vremenske distance, spor između Johnnyja Deppa i Amber Heard kao da je bio u nekom prošlom životu. Prašina se slegla, bivši supružnici nastavili su svako svojim putem, a poslednja stvar koja ih je spajala, njihov nekadašnji dom, nedavno je prodat, spreman za neke nove priče sa, nadamo se, srećnim krajem. 

Johnny Depp je ranije kupio pet penthaus jedinica u art deco zgradi u centru Los Anđelesa, koje je nakon razvoda prodao za 12.78 miliona dolara. Ova jedinica, konkretno, data je u iznajmljivanje nakon što se glumac iselio i to po ceni od 5.5 hiljada dolara, dok je nakon suđenja prodata za svega nekoliko dana. 

Kako se navodi, ovo potkrovlje idealna je prilika za život u jednoj od najistaknutijih istorijskih znamenitosti Los Anđelesa – dvospratna rezidencija sa jednom spavaćom sobom i dva kupatila nalazi se na vrhu čuvene zgrade Istočna Kolumbija. 

Kada je reč o samom enterijeru, visoki plafoni daju upečatljiv izgled prostoru koji zauzima 1.780 kvadratnih metara. Glavni apartman nalazi se na spratu, dok je ispod njega smešten intiman, udoban dnevni boravak. 

Penthaus se nalazi u samom centru Brodveja i okružen je luksuznim restoranima i vrhunskim dizajnerskim prodavnicama. Na krovu zgrade nalazi se bazen sa slanom vodom, spa centar, fitnes studio, terasa za sunčanje, zen bašta… Otprilike, sve što vam je potrebno da nikada ne poželite da napustite svoj dom!

Foto: Profimedia

Priredila: I. T.

Najnovije