Harper's Bazaar Srbija

Otvoren je Norma Concept Store: Sve za savremen enterijer i sofisticiran dizajn

Beograd je u enterijersku ponudu i opremanje prostora, konačno uvrstio međunarodne brendove i proizvođače čija se primarna filozofija zasniva na podizanju standarda i garanciji kvaliteta.

Beograd je u enterijersku ponudu i opremanje prostora, konačno uvrstio međunarodne brendove i proizvođače čija se primarna filozofija zasniva na podizanju standarda i garanciji kvaliteta. Prostor koji je moderan, funkcionalan i estetski sofisticiran osnova je vizije Norma Concept Stora.

Bilo da želite lični prostor da podignete na viši nivo, onaj poslovni učinite savremenijim ili određenim komadom nameštaja enterijer oplemenite ekskluzivnim, luksuznim ili prosto drugačijim detaljima, na raspolaganju imate izbor koji se sastoji od inovativnih komada nameštaja, kao i elemenata načinjenih od visokokvalitetih materijala.

Norma Conept Store predstavlja jedinstven izbor pažljivo odabranog nameštaja za stambene, poslovne, kao i ugostiteljske prostore, dizajnirane i proizvedene od strane renomiranih brendova poput brendova Papadatos, Lema, Zanotta, Arrital, Alf Da Fre, Casa, Miinu, Bonaldo, Nodo… To su samo neki od ovih svetski poznatih imena iz sveta nameštaja, koji sa sobom nose priču izgrađenu na balansu modernog dizajna, kvaliteta i pristupačnosti od kojih je velika većina prisutna na našem tržištu po prvi put.

Učiniti proces opremanja različitih prostora prijatnim i motivišućim iskustvom, pomažući klijentima da donesu ispravne odluke prilikom odabira kako komadnog tako i ugradnog nameštaja, usluge su koje Norma Concept Store nudi svojim klijentima, ali i svojevrsna misija ovog studija.

Jedinstven doživljaj sofisticiranog dizajnerskog nameštaja iskusite u samom showroomu Norma Concepta na adresi Milutina Milankovića 11v na Novom Beogradu. Pored toga inspirišite se na instagram stranici normaconcept, a više informacija možete uskoro pronaći i na sajtu u pripremi norma.rs

Kako smo se proveli na otvaranju ovog prelepog showrooma i u budućnosti značajne adrese za sve vrste opremanja, pogledajte u našoj galeriji.

Tekst: Maja B. 

Fotografije: Promo 

Najnovije