Pitali smo eksperte – ovo su trenutno najveći trendovi u uređenju enterijera

Promene su dobra stvar – naročito kada govorimo o enterijeru, iako bi ovo pravilo trebalo da primenimo i na svakodnevni život. No, nećemo sada te teške teme!

Šalu na stranu, kada dugo boravimo u istom prostoru, ponekad umemo da se osećamo nekako bezvoljno i melanholično, a uz promenu i najsitnijeg detalja, kao da nas obasja neka nova energija. Valjda zato s vremena na vreme i tragamo za inspiracijom i novim načinima da unapredimo izgled svog životnog prostora, vodeći pritom računa i o našim emocijama i onome što prija kako nama, tako i našem oku. 

Ukoliko baš sada razmišljate o tome šta to novo možete uraditi sa svojim omiljenim prostorijama, šta da vam kažemo – na pravom ste mestu! Eksperti u ovoj oblasti usaglasili su se oko osam trendova koji su trenutno najdominantniji, a koje je, srećom po nas, nikad lakše ispratiti.

Reč je mudrom odabiru boja i onih pravih nijansi, još pametnijem kombinovanju komada i detalja koji su nekada krasili domove naših baka, a sve to na kraju treba da bude “začinjeno” našim ličnim pečatom jer – ne postoje dva ista enterijera ili dva ista trenda ispraćena na isti način. Personalizovanost je ipak ono što je ključno. I ne govorimo samo o enterijeru.

Foto: Shutterstock, Instagram

Priredila: Ivana Tomić

Najnovije