Eksplozija boja: Zavirite u najstilizovaniji dom u Londonu

Savetnica za nekretnine Naomi Heaton transformisala je svoj dom u Londonu u upečatljiv prostor koji slavi njenu ljubav prema dizajnu i umetnosti.

Ako neko zna kako da uredi svoj dom tako da on na najbolji način predstavlja njegovu ličnost, stil i sve što voli, onda je to Naomi Heaton, poznata savetnica za nekretnine i uspešna poslovna žena. Njena kuća koja se nalazi u Londonu privukla je pažnju javnosti raskošnim bojama, vintage detaljima i neverovatnim kolekcijama najrazličitijih komada kao što su šolje, tanjiri i keramičke figurice. 

Kako kaže, kada je naišla na ovu kuću, Naomi nije čekala da se najpre dogovori sa mužem oko daljih koraka - odmah je dala ponudu koja je bila prihvaćena. Na svoj budući dom Naomi je gledala kao na prazno platno koje će moći da ispuni svim onim što njen suprug i ona vole i svim onim što oni jesu. Ako je sudeći prema fotografijama - i te kako su uspeli u tome. 

Inače, ovu londonsku lepoticu inicijalno je dizajnirao poznati britanski arhitekta John Nash koji je radio i na Buckingham palati. Istorijskom šarmu ove gradnje doprineo je i način na koji je bračni par uredio unutrašnjost kuće. Ključna karakteristika ovog enterijera definitivno je eksplozija boja i to onih bogatih, raskošnih i elegantnih koje su daleko od, do sada, toliko puta viđenih pastelnih paleta boja. Sve ostalo samo nadograđuje ovu neodoljivu vintage kombinaciju umetnosti i dizajna.

Foto: Profimedia

Pročitajte još

Pročitaj još