Lifestyle / Enterijeri

Sa razlogom vredi 5.999.999 dolara: Zavirite u nestvarnu hacijendu Renée Zellweger

Oskarom nagrađena glumica poseduje vikendicu, koja zaista prevazilazi koncept ovog naziva, to je u najmanju ruku vila za odmor,a u pravom smilsu te reči - prelepa hacijenda!

Kalifornijske planine koje se nalaze u Santa Monika okrugu, na određenim delovima izgledaju poput raja na zemlji, pogotovo ukoliko jedan takav možete da načinite baš po svojoj meri.

Renée Zellweger u toj nameri je uspela, u čemu joj je pod broj jedan pomoglo: velelepno okruženje Topanga kanjona, a onda pod broj dva i izuzetno dobar arhitekta i dizajner enterijera.

Međutim, ovo svoje skrovište od znatiželjenih pogleda i bliceva fotoparata, koje je 52-godišnja glumica obnovila i u poslednjih nekoliko meseci u potpunosti rekonstruisala od temelja do plafona, odlučila je sada da proda.

Tržišna cena ove nekretenine koja je u posedsutvu Renée šest i po godina, a nalazi se na zemljištu koje se prostire na skoro deset jutara, iznosi trenutno vrtoglavih 5.999.999 dolara, ali zaista sa razlogom.

Hacijenda je smeštena u planinaskom predelu između Malibua i Kalabasasa. Vrlo slikovito pozicionirana, niz uski krivudavi put sa panoramskim pogledom, ova rezidencija izgrađena u stilu hacijende zauzima površinu od 1.341 metra kvadratna. Poseduje prostrane bele sobe sa drvenim gredama, španskim pločicama, gipsanim lukovima, dva kamina, te naravno bazenom iz koga se pruža pogled na divlju panoramu topanginih brda.

Tekst: M.B.

Foto: Profimedia/Isntagram

Pročitajte još