Kako napraviti stilski mini bar na svom balkonu ili u bašti

Letnje noći koje smo dugo čekali su konačno pred nama i ovo je pravo vreme da provedemo lepe i opuštajuće trenutke sa svojim voljenima.

Ukoliko volite da organizujete mini zabave u svom domu, sada je pravo vreme da ih preselite na terase, balkone ili u dvorišta. Otkrivamo vam jednostavne savete koji će vam omogućiti da kreirate mini bar kod kuće, koji ćete rado posećivati!

Pronađite savršeno mesto

Prvo morate da dođete do tačke na kojoj će biti postavljen mini bar. U zavisnosti od prostora kojim raspolažete, razmislite kako ćete tačno moći pravilno dizajnirati svoj mini bar, na način koji kombinuje praktičnost i priliku da se „poigrate“ dekoracijom. 

Koristite kolica ili vintage nameštaj

Nastavljajući postupak, bez obzira koliko veliki ili mali bio prostor u kojem ćete postaviti svoj bar, moraćete da pronađete potreban nameštaj gde ćete smestiti piće, čaše i sve ostalo što će vam trebati. Na primer, savremena kolica su idealan izbor, ali možete smisliti i kreativnije alternative. Recite „da“ vintage nameštaju, koji će vam služiti podjednako, dok starom nameštaju možete dati „karakter“ tako što ćete ga obojiti u zabavniju boju ili dodati impresivan dekor.

Budite kreativni sa „uradi sam“ konstrukcijom

Ukoliko ste vešti prepustite se projektima „uradi sam“. Napravite sebi mali bar koji će „ugostiti“ vaša pića i stvoriti od vas barmena! Lepa ideja je da napravite nešto u stilu džungle koristeći drvo, trsku i palmino lišće.

Uredite prostor

Za potpuno prijatan letnji osećaj, ne zaboravite da uredite mesto gde ćete se opustiti sa prijateljima. Sto sa nekoliko stolica ili udoban kauč je upravo ono što vam je potrebno da biste to postigli. A u slučaju da kvadrati to ne dozvoljavaju, ne brinite jer će neke stolice raditi gotovo na isti način, a letnji trenuci će biti nezaboravni.

Stvorite prijatnu atmosferu

Svi znamo da detalji čine razliku, pa je vredno obratiti pažnju na njih kako bismo osigurali savršen rezultat. Osvetljenje se u svakom slučaju smatra „ključem“ i tokom večernjih časova, lepo je uživati u romantičnom piću, čak i ako je u vašem domu. Postavite fenjere, sveće i sijalice i prepustite se njihovom šarmu.

foto:Pinterest

Živeli letnji dani!

Pročitajte još

Pročitaj još