Kuća za odmor poznate dizajnerke nakita u Portugalu krajnji je letnji san

Ovo je kuća za odmor Suzanne Syz.

Ime Suzanne Siz neraskidivo je povezano sa luksuznim nakitom koji nosi njen dizajnerski potpis. Vesele prirode i vrlo kreativna, voli umetnost i vintage linije - nešto što je na najfiniji način prikazano kroz njene kreacije.

Između ostalog, njena ljubav prema dizajnu enterijera postaje jasna kroz njene lične prostore, koji su - kao što je rekla - idealno utočište za nju. U poslednje vreme, zapravo, fotografije njene kuće za odmor koja se nalazi u Portugaliji obilaze internet.

To je pravi raj na zemlji, koji je poput skrovišta iz bajke, ističući sve čari leta: jednostavnost koja dominira atmosferom, plavetnilo mora i neba, vruće zrake sunca - sve u kombinaciji sa zelenom, cvetnom oazom koja budi čula.

Impresivna kuća koja dominira u zelenom okruženju, nekoliko metara je udaljena od mora. Dizajnerka i njena porodica kupili su je pre desetak godina i od tada tamo provode leta. Recimo i da sva dekoracija nosi potpis Suzanne, jer kao što smo već rekli, ona voli dekorisanje.  

Dizajnerka je pomislila kako bi bilo važno da prostori u potpunosti funkcionišu za svakodnevni život porodice tokom odmora. Kao što se može primetiti, harmonija i strogost imaju vodeću ulogu u svakoj tački.

Bela je odabrana kao osnova kojoj su dodate jarke nijanse, poput žute, crvene i naravno plave, koje svi direktno povezuju sa letnjom sezonom. Bambus je takođe među najosnovnijim odabranim građevinskim materijalima i zaista je vrlo impresivan, dajući potpuno prirodnu estetiku.

Sada porodica kojoj kuća pripada uživa u svakom trenutku u njoj, ne samo leti, već i tokom svih godišnjih doba. To je okruženje u kojem se opušta puštajući mašti na volju i maksimalno iskorišćavajući nekoliko dana apsolutne bezbrižnosti i smirenosti od zahtevnog svakodnevnog života.

Osim fantastičnih enterijera kuće, vidimo da je spoljno okruženje takođe zavodljivo. Zelena kao element dominira i meša se sa plavom, dok ima mnogo prostora za opuštanje, gde vlasnici uživaju u trenucima odmora.

U galeriji pogledajte još fotografija kuće!

 

Pročitajte još

Pročitaj još