Da li ste spremni za vrele poslastice Rudolpha van Veena na kanalu 24kitchen

Velika "letnja avantura"

Duže od dve decenije traje TV karijera jednog od najpoznatijih evropskih kuvara Rudolfa van Vina, kog smo uz njegove emisije, priznaćete, zavoleli zbog recepata za raznovrsne poslastice i pekarske specijalitete. Iako smo tek zagazili u proleće, Rudolf je već spreman za “Letnju avanturu”. To je i naziv njegove nove kulinarske emisije, koja se od 3. aprila premijerno emituje na kanalu 24KITCHEN (radnim danima u 17.00), a u kojoj Rudolf obilazi evropske destinacije koje su poznate po svojim pecivima. Kuvar isprobava najpoznatija jela i zatim istražuje njihovu prošlost i tajne.

Inspirisan onim što je otkrio, Rudolf se vraća u svoju pekaru i priprema ukusno jelo koristeći novostečena iskustva. On je virtuoz u kuhinji, bilo da se radi o pripremi prazničnih recepata, hlebova, pita ili kolača. Receptima iz Rudolfove pekare možete da impresionirate prijatelje i porodicu, i priredite im nezaboravno kulinarsko iskustvo. Mada peciva nisu naš prvi izbor kada je reč o hrani tokom toplijih dana, Rudolf van Vin će nam otkriti da čak i poslastice iz rerne mogu biti poslužene kao slasno osveženje. Ukusni kremovi obogaćeni aromama leta, svežeg voća i tek ubranih začina poput nane i citrusa tradicionalne poslastice pretvoriće u nove, lagane i pre svega savršene letnje zalogaje sreće.

Rudolf je, inače, poznat i kao veliki ljubitelj srpskih kulinarskih poslastica koje je probao prilikom posete Srbiji pre nekoliko godina.

– Kajmak i ajvar su najveće otkriće koje sam doživeo kada je reč o srpskoj kuhinji. Od kada sam probao ove vaše specijalitete ne postoji jelo uz koje ih ne kombinujem. Jednostavno, od tada ne razumem zašto bi bilo koji obrok bio poslužen bez ajvara i kajmaka – otkrio nam je Rudolf u jednom od intervjua, a kakvim će nas to letnjim specijalitetima obradovati kulinarski mag i ekspert za pekarske poslastice saznaćemo uskoro na kanalu 24Kitchen.

Foto: Promo

Tekst: Promo

Najnovije