Harper's BAZAAR predstavlja FOOD TALKS

Kada se hrana priprema sa uživanjem rezultat mora da oduševi i inspiriše sva čula.

Jer, hrana je ogledalo ličnog stila, ne samo nuticionističkih navika, ukusa, znanja i mašte. Baš zbog toga u prvoj epizodi Food Talks-a predstavljamo Tatjanu Miletić koja impresionira kreativnošću svog pristupa receptima. Pred početak leta uživajte u pripremanju hibilimunane i njenom savršenom ukusu.

 

Kako ste odlučili da svoje kulinarsko umeće prezentujete na društvenim mrežama?

Pre nešto više od tri godine, na nagovor porodice i prijatelja krenula sam u ovu pustolovinu. Uvek sam volela da kuvam i da eksperimentišem sa ukusima, a naročito sam uživala i veliku pažnju posvećivala aranžiranju hrane. Kod mene važi pravilo da hranu pre svega jedem očima – pored ukusa jako mi je bitno kako je to sve servirano na tanjiru. Znajući tu moju pasiju, kao rodjendanski poklon od mojih ukućana dobijam prvo fotoaparat i kurs fotografije, a zatim i sajt i tako su se moja ljubav prema hrani i hobi pretvariči u sada već ozbiljan posao i odgovornost da konstantno izbacujem neka nova i ukusna jela koja dnevno pogleda ne tako mali broj ljudi.
 
 
Za koje recepte vlada najveće interesovanje vaših pratilaca?
Ono što mi posebno znači i gura me da idem i stvaram dalje jesu upravo komentari u kojima mi ljudi pišu da su mi recepti interesantni, drugačiji, a pre svega inspirativni i pravljivi:) Trudim se da dam ideje i pokažem kako da svako od raznih nama dostupnih namirnica, začina, svežeg voća i povrća, mesa i ribe može napraviti sjajna jela za koja su mnogi mislili da su komplikovana i da se mogu probati uglavnom u boljim restoranima. U poslednje vreme veliku pažnju je izazvao recept za Pad Thai, grčku musaku, bavarske perece, špecle sa lignjama a od starijih recepata to su potaž od paradajza sa prepečenom slaninicom, testo za pizzu i naravno hibilimunada:)
 
Da li je hrana takođe ogledalo našeg životnog stila i navika?
Svakako da jeste – mi smo ono što jedemo. Kao što mislim da odelo čini čoveka, to isto mislim i za hranu. To pokazuje naše afinitete, koliko smo spremni da eksperimentišemo, koliko smo otvoreni za neke nove stvari, nove ukuse, nove izazove ili pak tradicionalni i zatvoreniji.
 
Tatjanu možete pratiti na sledećim kanalima:

Najnovije

Politika kolačića
Harper's Bazaar Srbija logo

Koristimo kolačiće i slične tehnologije za skladištenje i pristup informacijama na Vašem uređaju. Neke od ovih tehnologija su tehnički neophodne da bi vam pružile bezbednu, funkcionalnu i pouzdanu web stranicu. Takođe, želimo da postavimo opcione/dodatne tehnologije kako bi vam pružili najbolje korisničko iskustvo.

Dodatne informacije su dostupne na stranici politika privatnosti.

Neophodni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za normalno funkcionisanje web sajta, jer omogućavaju osnovne operacije poput održavanja vaše sesije, obezbeđivanja sigurnosti i pravilnog rada ključnih funkcionalnosti stranice.

Analitički i kolačići trećih strana

Ovi kolačići nam omogućavaju da razumemo kako pristupate stranici i Vaše navike pregledanja (npr. pregledane stranice, vreme provedeno na stranici, klik na sadržaj). Oni nam omogućavaju da analiziramo performanse i kvalitet naše stranice i da otkrijemo moguće greške.

Omogućavanje ovih kolačića pomaže nam da poboljšamo naš web sajt.