McDonald’s predstavio obroke posvećene pop kulturi

Od juče u svim McDonald’s restoranima u Srbiji nalazi se ponuda obroka u okviru „As Featured In Meal“ koja je nastala kao rezultat decenijskog prisustva kompanije u pop kulturi – filmskoj industriji, muzici i serijama.

Ova ponuda je dostupna u preko 100 zemalja širom sveta i to u specijalno dizajniranim pakovanjima na kojima se pored naziva filmova ili serija u kojima je prisutan McDonald’s nalazi i QR kod koji kad se skenira vodi na posebnu stranicu. Na toj stranici se nalaze zanimljivi podaci o filmovima i serijama u kojima je prisutan McDonald’s, kao i određene sekvence iz tih umetničkih ostvarenja, a takođe će moći da se pristupi eksluzivnoj liniji proizvoda pod nazivom „PALACE McDONALD’S“.

PALACE je skejtbord brend iz Londona, koji proizvodi i garderobu ulične mode na čijim proizvodima će biti vidljivo ime McDonald’s-a ispisano na njihov karakterističan i originalan način, a koje će ljubitelji oba brenda moći da poruče online.

Tokom četiri nedelje, fanovi u Srbiji mogu ponovo da osete magiju popularnih likova iz sveta umetnosti zahvaljujući omiljenim proizvodima sa poznatih menija. U „As Featured In Meal“ velikom ili srednjem obroku moći će da se bira između 9 Chicken McNuggets-a, Big Mac burgera zajedno sa svetski poznatim pomfritom i pićem.

 

Foto: Promo

Najnovije