Harper's Bazaar Srbija

Pitki recepti: Kokteli za Dan zaljubljenih

Ružičasti i crveni napici.

Kokteli za dan zaljubljenih

Bez obzira na status vaše veze, iskreno verujemo da je Dan zaljubljenih praznik u kome svi uživaju. Savršeno je vreme da proslavite one koje volite – svoju dragu osobu, svoje najbolje prijatelje, pa čak i sebe – a koji je zabavniji način od koktela na temu ljubavi?

Bez obzira da li imate zakazan izlazak, priređujete kućnu zabavu ili sebi pravite ugođaj u večeri, spremite se da zapišete recepte za ružičaste i crvene koktela za Dan zaljubljenih koje ćete sigurno voleti.

Kokteli za dan zaljubljenih

Penušavi šampanjac od maline

Verujemo da se svi možemo složiti da je šampanjac nezvanični napitak Dana zaljubljenih. Dakle, šta je bolje pijuckati od koktela napravljenog sa šampanjcem?

Recept: Jednostavno, sirup od maline, votka i šampanjac kombinuju se kako bi napravili savršeno piće za proslavu dana ljubavi.

Lagan frosé od jagode

Ovo ledeno ružičasto piće se brzo i lako sprema za vašu žurku za Dan zaljubljenih.

Recept: Jednostavno pomešajte flašu rozea sa smrznutim jagodama, limunovim sokom i medom za ukusan i osvežavajući napitak. Poslužite sa ružičastim poslasticama za vrhunsku proslavu devojačke večeri.

Kokteli za dan zaljubljenih

“Ljubavni napitak” koktel

Bez obzira da li slavite svoju ljubav prema prijateljima, sebi ili svojoj posebnoj osobi, ljubavni napitak koktel je savršeno piće.

Recept: Kombinujte votku od maline, džin od jagode i sok od jagode da biste napravili ovaj ukusni napitak sa temom Dana zaljubljenih.

Čokoladni martni

Šta bi bio Dan zaljubljenih bez čokolade? Zadovoljite svoje sladokusce ovim bogatim i kremastim koktelom napravljenim od čokolade.

Recept: Pomešajte sirup od čokolade, liker od čokolade i votku. Piće i desert – sve u jednom!

Foto: Profimedia, Unsplash

Najnovije