Učestvujte u Grazia nagradnom konkursu i osvojite osvežavajući Somersby paket!

Iza nas je još jedan 8. mart, ali ove godine odlučili smo da nam zapravo svaki dan bude Dan žena! Dan koji nas podseća na to koliko je važno posvetiti se sebi, svojim željama, potrebama, dan koji nas inspiriše da stvaramo promene koje želimo u svom životu. 

Ukoliko delite našu osmomartovsku odluku, predlažemo vam da napravite precizan plan kog ćete se pridržavati, a koji će sadržati sve one male aktivnosti koje će vas odvesti do vašeg cilja. Menjajte svoje obrasce, rutine, svoje navike i razmišljanja koja vam više ne služe.

Smejte se, uživajte, zabavljajte se… Neka vaše raspoloženje prati i vaše omiljeno piće – sipajte omiljeni Somersby u čašu ispunjenu 2/3 ledom, i uz ohlađen i beskrajno osvežavajuć ukus uživajte u ovom i svakom narednom danu!

Pitak i lagan, svaki od Somersby ukusa stvoren je da upotpuni vaš dan – intenzivna kruška, osvežavajući ukus jabuke, zavodljiva borovnica ili egzotični mango&lime, na raspolaganju su vam sa svojim specifičnim, senzacionalnim ali dominantnim tonovima koji će oduševiti vaše čulo ukusa slatkoćom koja traje. 

I naravno, nemojte zadržati svoj omiljeni Somersby samo za sebe, koliko god to želeli – neka vam se u uživanju pridruže i vaše drage ženske osobe sa kojima ćete stvoriti nove uspomene za pamćenje. 

Živele žene!

Povodom Dana žena, u saradnji sa omiljenim Somersby ciderom, Grazia je organizovala nagradni konkurs u kom možete osvojiti osvežavajući paket u kome se nalaze 3 Somersby ukusa + poklon čaša!

Sve što treba da uradite je da pratite Grazia Serbia i Somersby Srbija Instagram profile i da u komentaru ispod giveaway objave na Grazia Serbia profilu kreativno odgovorite na pitanje: U kojim trenucima uživate uz Somersby?

Pet komentara sa najviše lajkova osvojiće Somersby paket, a nagradni konkurs traje od utorka, 8. marta, do nedelje, 13. marta. Pobednike ćemo proglasiti u ponedeljak, 14. marta.

Pravila nagradnog konkursa pročitajte na ovom linku.

Srećno!

PROMO

Najnovije