Lifestyle / Lifestyle

3 horoskopska znaka koja će pronaći ljubav ovog septembra

Svakog septembra, u vazduhu je magija novih početaka – mnogo više nego bilo kog januara ili ponedeljka. Zato, svaki znak u zodijaku ima čemu da se raduje, ali ovih 5 znakova će konačno pronaći onu pravu ljubav za kojom dugo žude. Ponekad, samo se treba prepustiti, jer nekim mesecima sudbina nam zaista jeste zapisana u zvezdama.

Bik

Za verne bikove, ovo će biti mesec iskušenja, koje dolazi ruku pod ruku sa novim počecima. Prava ljubav može doći čak i u momentu kada smo mi u nekoj drugoj ljubavi, nesvesni da ona nije ni prava ni kriva, možda čak ni ljubav, Sredinom septembra počinje novo razdoblje u kojoj će zauzeti bikovi morati da donose teške odluke. Njihova ljubav prema ljubavi će doživeti potpuno novu dimenziju kada osete nešto što nisu nikada do sada. Slobodni bikovi će takođe u drugoj polovini septembra doživeti strast koju su dugo čekali, ali do kraja godina će shvatiti da je to mnogo više od strasti. Da li ste spremni za ono što vas čeka?

Devica

Devicama koje su u braku će konačno doći miran period, posle leta punog bure. Ponekad se ljubav izgubi, ali device će je ponovo naći, i to baš tamo gde su je poslednji put ostavili. Posle toliko godina, ponovo ih čeka medeni mesec. Zauzete device koje odluče da u svoju vezu unesu neke novine, takođe čeka povoljan period. 9. septembar je pravi dan da presečete – hoćete se potruditi ili se okrenuti? Zvezde vam poručuju da se potrudite, jer se nećete pokajati. Koliko god delovale pune samopouzdanja, devicama koje su trenutno same potrebna je ljubav kako bi im popravila ego koji je sav u ranama od teškog perioda koji je iza njih. U drugoj nedelji septembra pojaviće se prilika za to, ali prvo moraju dobro da razmisle da li to zaista ono što im je potrebno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by I N D I G O © (@indg0)

Vaga

Vagama, pogotovo onima koje su rođene u septembru, ovaj mesec donosi ljubav na svim poljima. Konačno su sredile glavu i zadovoljne su sobom, pa samim tim imaju i sjaj koji privlači ljude. Trebalo im je dugo vremena da se reše repova iz prošlosti, a kada su konačno skupile hrabrosti da to urade, univerzum ih nagrađuje novim počecima. Što se tiče vaga koje su u vezi, pojaviće se doza ljubomore. Početak meseca će ih toliko uzdrmati da će izgubiti dodir sa realnošću, ali će im Venera već sredinom meseca pomoći da vrate balans. Bez obzira na njihov ljubavni status, septembar je za vage mesec strasti, zavođenja i uzbudljivosti – bilo da je to sa partnerom ili nekom novom prilikom.

Tekst: T.M.

Fotografije: Instagram

Pročitajte još