Lifestyle / Lifestyle

Astro jesen-zima 2022: Šta su vam zvezde zapisale do kraja godine?

Retrogradnost i kvadrati na nebu nisu lake pozicije, ali donose spokoj posle bure.

Kvadrat Marsa i Neptuna do kraja godine, može izbaciti na površinu neočekivane i neželjene frustracije, ali i one opravdane, nagomilan bes i nezadovoljstvo. Već neko vreme aktuelan retrogradni Mars u Blizancima uvodi nas u tenzičan kraj godine.

Međutim, nisu svima isto karte podeljene (Kosmosu hvala), te će ovi nepogodni aspekti na neke uticati više, na druge ne baš značajno, ali će se promena energije u društvu generalno osetiti. 

Zvezde nam svima poručuju jedno: kada ne možete da utičete na druge, u ovom slučaju na celokupnu energiju koja će se kretati oko vas u gustini dovoljoj da svakog od nas s vremena na vreme ostavi bez daha, pa i da pokuša da nas uguši, onda utičite na sebe.

Okrenite se svome ja, sebi samima. Razislite dobro zašto ste zapravo nezadovoljni i zbog čega projektujete strahove, čega se plašite i možda najvažnije: zašto?

Ako osvestite ove istine kod sebe i budete spremni da se do kraja godine uhvatite sa njima u koštac, ma koliko bile neprijatne, godina koja dolazi doneće vam prosperitet kakav zaista zaslužujete, vaše je samo da se potrudite da ga zaslužite.

Spremni?

OVAN

BIK

BLIZANCI

RAK

LAV

DEVICA

VAGA

ŠKORPIJA

STRELAC

JARAC

VODOLIJA

RIBE

 

Tekst: M.B.

Foto: Pexels

 

 

Pročitajte još