Astro za vikend od 3. do. 5. marta

Šta su zvezde spremile za dane pred nama, otkrijte u nastavku...

OVAN

Ovog vikenda uspevate da držite sve pod kontrolom, ali to nije razlog da se ne opustite i uživate. Uradite nešto što će vam prijati. To će biti odličan način da napunite baterije za novu radnu nedelju. Jedna osoba će vas impresionirati i nećete moći da sakrijete emocije.

BIK

Sada je odličan trenutak da obavite mnoge zadatke koje ste odlagali tokom nedelje. Iskoristite vremena za to i naredne nedelje bićete rasterećeni. Slobodno vreme provedite sa bliskim ljudima i osećaćete se ispunjeno.

BLIZANCI

Sreća je konačno na vašoj strani. Tokom radne nedelje naporno ste radili da biste postigli sjajne rezultate. Nastavite da emitujete pozitivnu energiju. Ovog vikedna se maksimalno opustite i radite šta vam prija.

RAK

Vaš trud će se konačno isplatiti. Sada ulazite u period sreće i uspeha. Proslavite uspeh sa bliskim ljudima. Ove nedelje očekujte i susret sa osobom koja će vam se veoma dopasti. Uživajte u vikendu sa porodicom i prijateljima i napunite baterije za radnu nedelju.

LAV

Nečije prisustvo uneće u vaš život sjajnu energiju. Ovaj vikend je idealno vreme za povezivanje sa ljudima koji vam znače. Negujte svoj kreativni um, sada je pravo vreme da preduzmete akciju i da svoje ideje sprovedete u delo.

DEVICA

Očekuje vas odličan period na poslovnom planu. Zračićete pozitivnom energijom, a tokom nekog izlaska možete upoznati osobu koja će vas očarati. Mogli biste sebi da date malo oduška i odete na neko vikend putovnje.

VAGA

Ukoliko se osećate usamljeno iskoristite predstojeće dane da upoznate nove ljude ili da ostvarite nove kontakte. Vikend je savršena prilika da uradite nešto novo. Probudite avanturistu u sebi i uradite nešto uzbudljivo.

ŠKORPIJA

Umesto da se fokusirate samo na obaveze važno je da pronađete vreme za nešto što vam donosi radost i mir. Provedite ovaj vikend tako što ćete raditi na sebi i u untrašnjem miru. Razmislte o tome gde ste sada i gde želite da budete. Ukoliko imate sukob sa partnerom ili bliskom osobom, iskreno razgovarajte kako biste rešili sve probleme.

STRELAC

Planeta ljubavi i blagostanja ,ovog vikenda, ulazi u vaš znak tako da ćete se osećati srećno i ispunjeno. Mogli biste da osvežite neke stare kontakte, a neke pripadnike ovog znaka očekuje i nova ljubavna avantura. Prijaće vam i neko kratko vikend putovanje.

JARAC

Vaša karijera je polje na koje biste mogli više da se fokusirate ovih dana. Obaveze koje ste izbegavali mogli biste da završite ovog vikenda. Neke emocije vas mogu naterati da reagujete impulsivno ukoliko dođe do sukoba sa partnerom, zato zastanite i razmislite pre negpo što odgovorite.

VODOLIJA

Promenite svoju uobičajenu rutinu i iznenadićete se koliko ćete se bolje osećati. Iskoristite ovaj vikend tako što ćete raditi nešto što vam prija. Ovo je i odličan period da se pozabavite nečim kreativnim ili nekom projektu od kojeg ćete sigurno, ukoliko se dovoljno posvetite, imati novčani dobitak.

RIBE

Započnite dan rano i pobrinite se da završite sve važne stvari a zatim izdvojte vreme za sebe i radite ono što vam donosi radost. Nedeljno popodne provedite u miru ili u krugu porodice. To će vam vratiti svu neophodnu energiju koju ste iscrpeli tokom prethodne radne nedelje.

 

Tekst: A.L.

Foto: Pexels, Unsplash

Najnovije