Beauty & Fashion forum: Događaj posvećen modi i lepoti održan je u srcu Beograda

Osmi po redu Beauty & Fashion forum sada već tradicionalni događaj Fashionmag42 magazina posvećen modi i lepoti održao se 28. septembra u hotelu Zepter na Terazijama.

Sam početak programa obeležio je i odličan panel “ Nega pre šminkanja i jesenji must have proizvodi sa Svetlanom Sremčević. Pored koristnih saveta za negu kože lica, jedna od najpoznatijih celebrity makeup artista nam je okrila kako sa par proizvoda možemo same da se našminkamo i kako su kremaste strukture proizvoda idealne za svaki tip kože.

Stanislava Jović predstavila je novi Avene Hydrance Boost koncentrovani hidratantni serum koji pruža intenzivnu, trenutnu i dugotrajnu  hidrataciju čak i do 48 sati dehidriranoj osetljivoj koži. Ne samo da pojačava hidrataciju  i vraća koži ravnotežu, odličan je booster za jačanje hidratacijske rutine.

Zatim imali smo prilike da se upoznamo i sa proizvodima: 

Xeracalm Nutrition Hidratantno mleko namenjeno za suvu i osetljivu kožu. Brzo se upija, koristi se za lice i telo. Namenjeno je odojčadi, deci i odraslima, pomaže u obnavljanju kože i smanjuje osećaj zategnutosti. Tekstura kombinuje bogatstvo kreme i fluidnost losiona što omogućava brzo nanošenje. Ne isušuje.

Milica Mićanović nam je predstavila suplemente koji pomažu u jačanju vlakana kose i noktiju, koji pomažu u smanjenju opadanja kose. Anaphase+ šampon je savršena dopuna tretmanima protiv opadanja kose. Formula sadrži vitaminski kompleks (B5, B6 i B8), koji nudi osnovne hranljive sastojke neophodne za rast snažne kose. Ducray Anacaps Reactiv je dodatak ishrani koji obezbeđuje esencijalne hranljive materije za zdrav razvoj kose i noktiju, pomaže u jačanju vlakana kose i noktiju, pomaže u smanjenju opadanja kose.

Milica Mićanović

Drugi deo foruma posvetili smo Mesoestetic antiage liniji. Marija Dročić iz Medest Srbija nam je izdvojila proizvod za kućni negu antistress mask intezivnu masku, koja umiruje i ublažava crvenilo i osetljivost kože.

Marija Dročić

MEDEST Srbija u Beogradu oprema poliklinike, centre medicinske estetike, kozmetičke salone i privatne ordinacije u Srbiji. U ponudi se nalaze se uređaji vodećih svetskih brendova iz oblasti dermatologije, dermoestetike, fizikalne terapije, rehabilitacije, sportske medicine i wellnessa. Specijalizovani smo u prodaji i edukacijiu oblasti estetske medicine i dermatologije.

Jovana Stević, glumica

Zastupnici smo više renomiranih inostranih kompanija: Venus Concept,  Foto Finder, Biotec Italia, Erchonia Lasers, Mesoestetic, Fillmed.

O MESOESTETICU

Globalni lider u sektoru medicinske kozmetike i estetske medicine. Godinama unazad, Mesoestetic je dobitnik nagrade za najbolje hemijske pilinge na svetu. Takođe, proizvođač je najveće linije koktela za mezoterapiju i microneedling.

Naši bestselleri za akne i hiperpigmentacije godinama su vodeći specijalizovani tretmani u svetu. Dragana Ferlinc jedna od omiljenih katering kuvara poznatih ličnosti podelila je sa nama njeno znanje i iskustvo  i otkrila kako da pripremio zdrav obrok koji će nam omogućiti energiju tokom celog dana.

Partner Beauty & Fashion foruma Hyperlight Eyewear® pametne naočare  koje pružaju efikasnu zaštitu od svetlosnih zagađenja kako na otvorenom, tako i u zatvorenom prostoru. Patentirana, revolucionarna sočiva, s integrisanim derivatom fulerena C60, pretvaraju svaku svetlost (i prirodnu i veštačku), u hiperharmonizovanu svetlost koja je blagotvorna za čitav organizam.

Moderatori FashionMag42 Fashion foruma su Vladana Veljković i Dragana Ferlinc.

Sledeći Beauty & Fashion Forum održaće se 22. decembra u hotelu Zepter u Beogradu.

Foto: Baberya.media

Tekst: Promo

Najnovije