Buckinghamska palata odgovara na intervju Sussexa

Buckinghamska palata odgovorila je na intervju koji su princ Harry i vojvotkinja Meghan dali Oprah Winfrey, a koji je emitovan u nedelju uveče na CBS-u.

Intervju koji su Meghan i Harry ekskluzivno dali „kraljici intervjua“ Oprah Winfrey izazvao je veliku pažnju javnosti. Nakon intervjua i podeljenih mišljenja javnosti, svi su sa nestrpljenjem čekali odgovor Buckinghamske palate i kraljice Elizabete II.

Nakon nekoliko dana, porodica se zvanično oglasila: “Cela porodica je tužna nakon saznanja koliko su poslednje godine bile izazovne za Harryja i Meghan”, navodi se u saopštenju palate.

“Pokrenuta pitanja, posebno ona o rasizmu su zabrinjavajuća. Ovo shvatamo vrlo ozbiljno i ova pitanja će porodica rešavati privatno. Harry, Meghan i Archie će uvek biti veoma voljeni članovi porodice“.

Tokom njihovog intervjua, vojvoda i vojvotkinja od Sasexa obelodanili su nekoliko šokantnih otkrića kao radni stariji članovi kraljevske porodice, uključujući borbe Maghan sa mentalnim zdravljem i razgovore unutar palate o boji kože njihovog sina Archie Mountbatten-Windsora.

Izvan kamere, Harry je rekao Oprah Winfrey da u tim rasističkim razgovorima nisu učestvovali kraljica Elizabeta i princ Filipa, iako neće otkriti tačan identitet dotičnih osoba.

“Nije delio identitet sa mnom, ali je želeo da znamo da njegova baka ni deda nisu bili deo tih razgovora”, rekla je Winfrey juče na CBS-u.

harpersbazaar.com

Najnovije