Harper's Bazaar Srbija

Dress together, stay together? Ovi poznati parovi iskazuju ljubav sličnim stajlinzima

Koordinisano oblačenje sa partnerom je pravi

Ako je za poverovati izreci da par koji se oblači zajedno – ostaje zajedno, ove poznate ličnosti imaju predikcija da ostare zajedno. Od ponovo ujedinjenih Jennifer Lopez i Bena Afflecka, do ekscentričnih Harry Stylesa i Olivie Wilde, zvezde sa A-liste religiozno se pridržavaju načela da sa napretkom veze, moraju početi i da liče jedno na drugo – makar kada su njihovi outfiti u pitanju.

Matching trend ne prihvataju samo novi ljubavnici, već ga se pasionirano pridržavaju i oni sa stažom. Supermodel Gigi Hadid i muzičar Zayn Malik, koji su pre skoro godinu dobili svoje prvo dete, ćerku Khai, neretko uparuju svoje stajlinge, kao i Justin i Hailey Bieber, koji često sinhronizuju odeću, bilo da je u pitanju određen događaj ili samo odlazak na večeru.

Ko bi mogao da zaboravi na Davida i Victoriu Beckham – jednog od najoriginalnijih parova slavnih koji su praktično bili pioniri koordinisanog odevanja. Roditelji četvoro dece, ne samo da su uparivali odeću, već su im i frizure bile identične. Iako su poslednjih godina ublažili izlaske u istovetnim outfitima, prošle godine su nas oduševili pojavljivanjem u zajedničkom countryside maniru.

Donosimo vam neke od najbolje uparenih stajlinga slavnih parova, koje bi i mi rado poneli!

Foto: Profimedia, Instagram

Pripremila: T. Mišović

Najnovije