Harper's Bazaar Srbija

Elegantna i odmerena: Kate Middleton na sahrani princa Philipa

Svi članovi kraljevske porodice prisustovovali su sahrani princa Philipa koja se održala u kapeli zamka Windsor. Fotografi su primetili kako Kate Middleton napušta Kensingtonsku palatu sa suprugom, princom Williamom, u crnom automobilu.

Lica kraljevskog para videla su se kroz prozore automobila, prekrivena zaštitnim maskama, a vojvotkinja od Kembridža izgledala je izuzetno elegantno sa crnim šeširom i bisernim nakitom. Kate je nosila crni kaput sa mašnom, clutch, crne cipele i rukavice.

Zapanjujuća biserna ogrlica koju nosi nije slučajan izbor: radi se o japanskim biserima iz lične kolekcije kraljice Elizabete, koju je Kate nosila na večeri povodom 70. godišnjice venčanja Elizabete i Filipa 2017. godine.

Kraljica Elizabeta je nosila ogrlicu u raznim prilikama, na primer na večeri povodom 70. rođendana Margaret Tačer, pozajmljujući je princezi Diani kada je bila nevesta, za jedno od prvih javnih pojavljivanja u svojstvu člana kraljevske porodice.

Kate Middleton se do sada nije pojavila u javnosti nakon smrti princa Philipa, sa kojim je imala odlične odnose i zbog čega je njen suprug bio veoma srećan.

Inače, ovo joj prvi put da je Kate kao član kraljevske porodice prisustvovala kraljevskoj sahrani.

harpersbazaar.gr

Najnovije