Ena Jović: Život po sopstvenim pravilima

Jedna od najboljih mejkap artistkinja iz regiona, podjednako ceni dobar stil, kao i udobnost obuće koju nosi, dajući apsolutnu prednost Skechers patikama.

Ena Jović, jedna od najcenjenijih makeup artistkinja u regionu, u svet šminke ušla je kao mala devojčica – pripremajući se za baletske nastupe. Ljubav prema šminkanju produbila je u tinejdžerskim danima, kada je počela da se bavi manekentsvom i dobila priliku da se upozna sa radom naših i inostranih beauty majstora.

Nakon višedecenijskog bavljenja poslom, danas, kao vrhunski profesionalac, u mogućnosti je da bira poslove i klijente sa kojima će sarađivati, trudeći se da ne odvaja radnu etiku od ostalih načela kojima se vodi. A za nju su to vrednosti koje slave autentičnot i život po sopstvenim pravilima.

Ne samo zbog posla, već i zbog porodičnih obaveza, ali i vrcavog karaktera koji želi sve da postigne i drži u balansu, Ena je svakodnevno u pokretu. Dani su joj ispunjeni odlascima na snimanja, u kozmetički studio u kojem se bavi negom lica, na teren, ali i raznim aktivnostima sa sinom i ćerkom. U tim trenucima njen najbolji prijatelj i saveznik jesu patike. Ali ne bilo koje. Kao neko ko podjednako ceni udobnost i dobar stil, za Enu je izbor jednostavan. Ona bira Skechers.

– Ne bih mogla da preguram dan bez udobne obuće, jer često izađem iz kuće u osam ujutru i vratim se tek u jedanaest uveče, i to u jednom autfitu koji bi trebalo da bude adekvatan za sve. Kako sve kreće od stopala, stvarno mi je važno da nosim udobnu obuću i to su najčešće patike.

Sve kreće od stopala: Skechers Arch Fit – podrška svodu stopala

Skechers Arch Fit su patike dizajnirane za udobnost. U njima ćete sa lakoćom obavljati sve svakodnevne aktivnosti, krećući se neopterećeno i slobodno, zahvaljujući laganim materijalima u kombinaciji sa mrežastim panelom, klasičnom pertlanju i fleksibilnom gumenom đonu koji obezbeđuje odlično prijanjanje, i daje stabilnost i sigurnost pri svakom koraku.

Kada na sebi ima Skechers patike, Ena ne pravi kompromise, odnosno ne mora da bira želi li da bude stylish ili da joj bude udobno. Brend koji spaja stil i funkcionalnost na jedinstven način, mejkap artistkinja lako prilagođava različitim odevnim kombinacijama, što joj je, kao nekom ko voli modu i eksperimentisanje stilovima, od presudne važnosti.

– Imam sreće što uglavnom radim u modi, a tu je sve dozvoljeno. Možete da nosite nespojive kombinacije, a da budete lepo i sa stilom obučeni. Najčešće dobijam komplimente kad nabacam sve bez nekog reda i ideje, a sa ciljem da mi bude udobno, a volim da kombinujem sportsko i elegantno.

Samo uskoči 

Ovog leta bira Skechers Slip-Ins, patike sa hands free tehnologijom, jer u njih samo može da uskoči.

Glavna odlika Skechers Slip-Ins patika jeste funkcionalnost – mogućnost obuvanja bez ruku, što je postignuto naprednom tehnologijom i dizajnom. Inovativni jastučić na peti Heel Pillow™ drži stopalo na mestu, dok uložak od memorijske pene sa vazdušnim hlađenjem pruža osećaj neponovljive udobnosti. Hands free tehnologija iskombinovana je sa Stretch Fit® gornjim delom patike, što rezultira skladom stila i komfora. 

Kada izlazi sa decom napolje, Ena najčešće nosi Skechers Uno, najudobnije retro patike na tržištu. Ima ih u nekoliko boja, lako ih uklapa uz sve odevne kombinacije, ali joj se najviše dopada što zahvaljujući ovim patikama (koje takođe garantuju vrhunsku udobnost!) može da mečuje stajlinge sa sinom i ćerkom in a taj način sa njima ostvari još veću povezanost.

– Mislila sam da neću biti ta mama – ali da, volim da nosimo iste stvari! Otkako smo uplovili u porodicu Skechers i dobili prvi par patika, spajanje je bilo momentalno. Udobnost i podrška tokom dana, kako meni, tako i deci, bila je apsolutna od prvog dana.

Sinonim za udobnost i inovativni dizajn, američka kompanija Skechers  pruža podršku korisnicima u čak 170 zemalja sveta. Brend najvišeg kvaliteta i vanvremenskog dizajna, koji u ponudi ima najrazličitije modele patika za odrasle i decu, u Beogradu možete pronaći u Skechers radnjama– u TC Delta City i TC Ada Mall; u Novom Sadu – u TC Promenada i Skechers radnji na adresi Trg Slobode 2; u Nišu – u TC Delta Planet, kao i u BIG Fashion Outletu u Inđiji.

Radi lakše pretrage Skechers i partnerskih prodavnica u kojima možete naći njihove modele posetite sajt. 

Team credits: 

Klijent: Skechers
Agencija: Smart Agency Serbia
Kreativna ideja: Skechers
Kreativna direkcija: Jelena Zvekic Petrović
Model i MUA: Ena Jović
Fotografije: Rale Radović
Video: Đorđe Stojiljković
Stilistkinja: Irena Sixandspark
Produkcija: Inspire Shoots
Video produkcija: Rollercoaster
Asistent fotografa: Nemanja Grujić
Hair: Jelena/Aleksandar Gligorijevski
Lokacija: Zoom Art Cafe, Belgrade

Najnovije