iSTYLE od sada i u TC galerija

Iskoristite neverovatne popuste i osvojite MacBook Air

Nova iSTYLE Apple Premium Reseller prodavnica ovog petka otvara se i u prizemlju TC Galerija, omiljenoj šoping detinaciji u celom regionu. U prijatnom ambijentu osmišljenom po Apple standardima, posetioci i fanovi Apple brenda biće u prilici da isprobaju inovativne proizvode i rešenja, uključujući Mac, iPhone, iPad, Apple Watch, kao i širok asortiman dodataka za Apple uređaje.

Posetioce tradicionalno očekuju dobra atmosfera, više od 50 vrednih poklona, kao i brojne pogodnosti i iznenađenja, dok će najbrži biti u prilici da se oprobaju u kolu sreće i osvoje nagradu, bez obzira na to da li su planirali kupovinu.

Otvaranje prodavnice u petak obeležiće i neverovatni popusti na širok asortiman proizvoda, među kojima su MacBook Air, iPhone 13, Apple Watch serije 7, Apple AirPods, sa uštedom do čak 34.990 dinara, a svi popusti su eksluzivni i važiće samo za posetioce nove iSTYLE prodavnice u TC Galerija.

Sve popuste možete pogledati na linku – istyle.rs.

A tu je i prilika za posetioce da osvoje najnoviji MacBook Air M2!

Na dan otvaranja nove prodavnice u Beogradu, iSTYLE je pripremio vredne nagrade za najbržih 50 posetilaca, kao i još vaučera za dodatne popuste, na čelu sa najnovijim MacBook Air M2 računarom na poklon, čija je vrednost 206.290 dinara.

MacBook Air M2 fantastičnih performansi možete pogledati na linku: istyle.rs

Tekst: Promo

Fotografije: Promo 

Najnovije