Harper's Bazaar Srbija

Lični asistent – usluga koja će vam neverovatno olakšati život!

Prepustite se beskonačnim pogodnostima uz VISA Infinite OTP banke!

Lični asistent koji će biti dostupan kad god vam je potreban, pokriveno globalno putno porodično osiguranje, povlašćen boravak u svetskim hotelima, manje vremena u redovima na aerodromu… Ovo su samo neke od pogodnosti koje ćete dobiti korišćenjem VISA Infinite OTP banke, najekskluzivnije kartice u Srbiji i jedne od najprestižnijih kartica u svetu, kreirane za one koji žele da imaju tretman VIP osobe, i u skladu sa tim posebne privilegije.

Onima koji često putuju VISA Infinite će omogućiti da se prepuste beskonačnim pogodnostima na više od 1.000 aerodroma u preko 450 gradova sveta za neograničeni broj poseta: usluga za brzo prijavljivanje i pasošku kontrolu, red na šalteru, pratnju od aviona do vozila ili do gejta za odlaske, a ukoliko se usluga rezerviše tri dana pre korišćenja ostvaruje se popust od 25 odsto. 

Uz VISA Infinite klijent dobija i globalno putno osiguranje, koje važi ne samo za njega, već i za najviše pet članova porodice koji su sa njim na putovanju, a pokriva troškove nezgode, troškove u slučaju otkazivanja ili pomeranja datuma putovanja koje je rezervisano ili već plaćeno. Kartica omogućuje i pristup biznis salonima na aerodromima širom sveta. 

Kupovina ovom karticom predstavlja pravo uživanje. Prepustite se šopingu jer VISA Infinite pruža dodatne popuste i pogodnosti kod lokalnih i međunarodnih partnera u okviru programa Visa Premium ponuda. Tu je i dodatno osiguranje prilikom kupovine, a ne morate da brinete ni ukoliko dođe do krađe, gubitka ili oštećenja kupljenog proizvoda jer ova kartica pruža i produženu garanciju trgovca nakon isteka fabričke garancije. 

KONSIJERŽ USLUGA

Uz VISA Infinite OTP banke dobijate uslugu ličnog asistenta koji će vam biti dostupan 24 sata, sedam dana u nedelji. Asistent podseća na važne datume, radi isporuku cveća i poklona širom sveta, obezbeđuje pristup prodavnicama van radnog vremena, organizuje čarter-letove i ekskluzivna putovanja. Obezbeđuje karte za sportske, kulturne, i druge događaje. Takođe, predlaže ličnog trenera, masažera, dadilje, nastavnika jezika, i slično. 

Kada biste sve ove pogodnosti koristili u odvojenim ponudama, to bi vas koštalo čitavo bogatstvo. Uz ovu karticu sebi ćete obezbediti premijum usluge i iskustva, sa manje troškova i više popusta. 

Sada kada znate da iskoristite prednosti širom sveta, očekujemo vas u OTP banci. Više na otpbanka.rs 

PROMO

Najnovije