Letovanje bez Foreo uređaja? Više ne!

Predstavljamo vam rešenje kako da uz samo jedan proizvod obezbedite najbolju negu svom licu!

Spremanje za putovanje, pakovanje, kupovina najvažnijih sitnica su stvari koje mnogima od nas predstavljaju uživanje ali i pravi pakao. Da li se sve neophodno nalazi u koferu i da li smo kupili sve što nam treba za negu kože? Brojni preparati, bezbroj nesesera sa kozmetikom i kupkama i kofer je već pun? Predstavljamo vam rešenje kako da uz samo jedan proizvod obezbedite najbolju negu svom licu! Neka vaš saputnik tokom celog leta bude Foreo LUNA mini 2 revolucionarni uređaj za negu lica!

LUNA mini 2 je inovacija u svetu lepote i dermatologije! Ovaj mali čudotvorac čisti masnoću sa lica tako temeljno da ćete pomisliti da ste dobili novu kožu, jer uklanja čak 99,5% masnoće sa kože. Ono što je dodatno olakšanje je što LUNA mini 2 može da stane u vaš džep, tako da zaboravite na glomazne preparate i kozmetiku koju, kako i sami znate, nećete ni koristiti dok ste na odmoru.

Dok uživate na suncu i osvežavate se u kristalnoj vodi, LUNA mini 2 će biti pored vas kao verni saputnik u čišćenju vaše kože. Njene nežne silikonske dodirne tačke sa 8 nivoa intenziteta soničnih pulsacija će dubinski očistiti vaše pore od morske soli, peska i ostatka sunčane kreme ostavljajući vašu kožu blistavom i čistom, a silikon je u potpunosti siguran za vaše telo ali i za našu planetu zemlju jer ne sadrži ftalate ni BPA.

I ako ste pomilili da je benefitima ovog uređaja kraj, ne, nije! LUNA mini 2 je čak 100% vodootporna tako da ga bez brige možete koristiti pod tušem dok se osvežavate nakon dugog dana na plaži i u potpunosti uživati u svojoj rutini nege. A na sve to, LUNA mini 2 radi na baterije tako da ne morate da razmišljate o punjačima i kablovima koje veoma često gubimo.

Sledeća stavka pored peškira i kreme za sunčanje neka bude LUNA mini 2 i dopustite sebi uživanje u svežoj, zdravoj i blistavoj koži dok se sunčate i stvarate nezaboravne trenutke koje zaslužujete!

Foto: Promo

Tekst: Promo

Najnovije