ASTRO: Šta možete da očekujete na polju ljubavi tokom praznika?

Mnogima je jedina stvar zbog koje jedva čekaju zimu upravo ušuškavanje u toplini svojih domova i ćebadi, maženje sa voljenom osobom i ta celokupna mirnija i dosta sporija atmosfera. Ove zime će sve ovo biti dodatno pojačano, budući da će Venera, planeta zadužena za naš emotivni život i ljubavni stil, biti u Jarcu, horoskopskom znaku koji je posvećen, ozbiljan i fokusiran na ispunjavanje zadataka. A, znamo, da biste ostvarili zacrtano, morate biti disciplinovani! Dakle, spoj Venere i Jarca u velikoj meri će uticati na svačiji ljubavni život, a o tome ćemo više u redovima koji slede.

S obzirom na to da vaš horoskopski znak gleda na vas kao na celinu, da biste bolje razumeli svoj ljubavni život, najpametnije je voditi se znakom u kom je Venera bila u trenutku kada ste se rodili, zajedno sa onim u kom se nalazi trenutno. Ukoliko ne znate u kom znaku vam je Venera, posetite Astro-Seek ili drugi besplatni online kalkulator, a potom se vratite na ovaj tekst.

I, pre nego što pređemo na ljubavne prognoze tokom ovogodišnje praznične sezone prema tome u kom znaku vam je Venera, valjalo bi da znate da će Venera biti retrogradna od 19. decembra iako je već sada u pred-retrogradnoj fazi zbog čega možete osetiti ono čuveno retrogradno pravilo – korak napred, dva unazad. No, nemojte očajavati. Kvalitetni odnosi će opstati, dok će se oni nestabilni ili učvrstiti ili okončati, ali uvek u vašu korist. Setimo se, tako zapravo funkcioniše Univerzum!

Onda, ako ste otkrili svoj “Venera znak”, u galeriji pročitajte šta vas očekuje na ljubavnom planu tokom predstojećih praznika. 

Foto: Shutterstock

Priredila: Ivana Tomić

Najnovije