Harper's Bazaar Srbija

Mama Shelter Belgrade: Lepša stvarnost u srcu Beograda

Vreme pandemije navelo je brojne industrije da svoj posao prilagode novonastaloj situaciji, a neke od brendova da u ponudama budu kreativniji nego ikada. Jedan od njih je i čuveni hotel i restoran Mama Shelter Belgrade. Tako ovih dana možete da ostvarite svoje najluđe snove i da iskusite kako je to živeti u hotelu, ili svoje najluđe fantazije sa partnerom pretvorite u stvarnost i to uz pomoć Maminih malih “trikova”. Za Beograđane koji su previše lenji da izlaze iz svojih domova,  Mamina kuhinja stiže do njihovih vrata i to svaki dan.

Sexcation

Ovo je jedna od najintrigantnijih ponuda koju jedan hotel ima na našim prostorima. Iza ovog imena krije se nesvakidašnji paket u okviru koga sa svojim partnerom možete da zaboravite na sve nevolje i probleme i prepustite se strastima.

Ponuda uključuje “Sexy Mama” paket, besplatne XXX filmove u sobi, kao i doručak u krevetu. Tu su i penušavo vino sa slatkišima, kao i rani check-in i kasni check-out za sve goste. Ova ponuda je trenutno najpopularnija, a za sve one koji iskoriste promotivni kod “LOVE” čekaju posebne pogodnosti. Ponuda će biti dostupna do kraja godine.

Live at Mama

Svako od nas je bar jednom u životu pomislio kako bi bilo kada bi mogao da živi u hotelu gde bi drugi radili sve za nas. To je konačno i moguće u okviru ponude Live at Mama.

Live at Mama paket uključuje besplatne filmove, besplatno čišćenje sobe na svakih pet dana, kao i besplatno korišćenje teretane. Doručak i parking mogući su po povlašćenim cenama, a da biste bili tretirani kao kralj i stekli status rezidenta kod Mame potrebno je da hotelsku sobu iznajmite na najmanje 30 magičnih noći, koje ćete provesti u srcu Beograda.

Ne znate kako da provedete vikend? Mama ima ideju!

Trenutna situacija nalaže da tokom vikenda ne možete da po starom dobrom običaju sedite u kafićima, odete u shopping ili na vaš omiljeni ručak u restoran. Ali, da li je zaista tako?

Ako odlučite da vikend provedete kod Mame, osim prelepog pogleda, udobnog kreveta i stotina filmova, samo za goste hotela na raspolaganju su Restoran&Bar. Za one kojima je Mama druga kuća na raspolaganju je i mogućnost rezervisanja dnevnog odmora i uživanja u novom zimskom meniju. Bilo da se odlučite da provedete vikend kod Mame ili samo rezervišete dnevni odmor Restoran&Bar su vam na raspolaganju sve do 21h.

Takođe, svakog dana gosti imaju na raspolaganju paket u okviru koga mogu rezervisati sobu za dnevni odmor ili duži boravak, a Mama ih, uz piće dobrodošlice, časti večerom od 17h do 21h, po starom dobrom all you can eat konceptu.

 

Mama Shelter Belgrade, Kneza Mihaila 54A

Za više informacija pozovite +381 (0) 11-3333-000

www.mamashelter.com

Najnovije