Harper's Bazaar Srbija

Najbolji Halloween kostimi poznatih koje smo videli ove godine

Noć veštica ove godine dočekana je sa posebnim entuzijazmom svetskih zvezda, nakon prošlogodišnje proslave u kućnim uslovima.

Filmovi iz detinjstva, likovi iz hit serija i neke impresivne protetike nalaze se među najboljim kostimima slavnih ličnosti za Noć veštica 2021. godine.

Navikli smo na za par velikih žurki poznatih, kada svojim maestralnim kostimima proslavljaju najstrašniju noć u godini. Jedna od najpopularnijih je godišnja zabava Heidi Klum, koja je ove godine odložena, ali svetski supermodel nije izneverio maskom i sjajnim klipovima u čast Noći veštica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

S druge strane, njena koleginica, Alessandra Ambrosio, bila je domaćin zabave za slavne, dok je Harry Styles pozvao obožavaoce da se maskiraju za njegov koncert „Harryween” u Medison Skver Gardenu. (Styles je, naravno, došao obučen kao Dorothy iz „Čarobnjaka iz Oza“)

Reference na pop kulturu, takođe, su bile na snazi, pa se tako pevačica Lizzo maskirala u bebu Jodu, a  Hailey Bieber ponela je čak 3 različita kostima Britney Spears.

Drugi su dali sve od sebe sa razrađenim specijalnim efektima: Ariana Grande se transformisala u čudovište iz močvare obraslo mahovinom, dok su Kendall Jenner i Reese Witherspoon zaronile u holivudske arhive pojavljujući se kao likovi iz kultnih filmova.

Kako su svetske zvezde izvele svoje performanse pogledajte u našoj galeriji.

Foto: Instagram

Priredila:  T. Mišović

Najnovije