Harper's Bazaar Srbija

Najbolji White party na Jadranu!

Veliki White Party s produkcijskim potpisom Nikki Beach Montenegra, zakazan je za subotu 31. jul na ovoj spektakularnoj lokaciji u akvatorijumu tivatskog zaliva. Nikki Beach lokacija u Crnoj Gori biće potpuno preobražena u beli boemski raj – specijalno kreiran jelovnik savršeno će se kombinovati uz šampanjac Perrier-Jouët i posebno pripremljen muzički spektakl koji se još uvek čuva kao ekskluzivitet! Otkrićemo samo par detalja: muzička ambasadorska Nikki Beach-a, poznatata DJ-ka Mlle Sabah, violinista Julio Cuba koji žurke na svim Nikki Beach meridijanima dovodi do usijanja, akrobade i plesači Visionair-a, performeri u vodi i oni koji prave umetnost sa vatrom, nastupiće te večeri u najpoznatijem Beach club-u na Jadranu. Boho-chic je lajtmotiv, vizuelni identitet i dress code za sve oni koji će uživati u spektakularnoj večeri! 

Pozivnice su već poslate, a vaše mesto još uvek možete rezervisati! 

NOVA DIMENZIJA ZABAVE NA PLAŽI

Nikki Beach je prvi, svetski, originalan koncept luksuznog kluba na plaži. Svaki detalj na Nikki Beach-u je pažljivo osmišljen i uklapa se u vizuelni identitet brenda – od belih baldahina, do drvenog mobilijara, rustičnih slamnatih dekoracija i boho detalja. Brend se zasniva na šest lajtmotiva: muzika, gastro iskustvo, zabava, moda, film i umetnost, a mantra brenda je: Celebration of Life.

Tematske žurke poput Côte d’Azur, Rosé Fridays, Amazing Sundays su omiljene u intenzivnom kalendaru događaja, a edicija događaja Sounds of Summer sa spektakularnim nastupima će ovog leta biti najposećenije na Jadranu.

Muzika je jedan od ključnih elemenata – Nikki Beach Montenegro se može pohvaliti sa DJ-om koji je bio rezident na mnogim Nikki Beach lokacijama. Kulminacija zabave na plažnom klubu je savršena kombinacija chill house, happy house, deep house, afro house, latinske muzike, itd… Muzički lajt motiv je i saksofonista koji je svojevrsna muzička atrakcija svakog zalaska sunca na Nikki Beach Montenegro lokaciji.

LIFESTYLE BOUTIQUE HOTEL NIKKI BEACH

Perfektan pogled na ostrvo netaknute prirode Sveti Marko i šarmantno  Gospa od Milosti u akvatorijumu zaliva, su dodatna vrednost luksuznih apartmana i hotelskih soba Nikki Beach Montenegra. U kategorizaciji devet različitih smeštajnih kapaciteta, uključujući Ultra Suite, Ultimate Suite, Luux Room i Covet Room, ovaj hotel sa 45 jedinica je pozicioniran tik uz plažu na tivatskoj rivijeri. Nikki Spa je ujedno identitet hotelskih rizortova Nikki Beach brenda, i ovaj se može pohvaliti jedinstvenim sadržajima kao što su razni Clarins Spa tretmani, od detox-a, masaža i pilinga, do sjajne bazenske infrastrukture, saune, turskog kupatila i teretane. Za White Party već su kreirani specijalni paketi za boravak u ovom hotelskom dragulju u Boki Kotorskoj. 

Više informacija pronađite na:

www.nikkibeach.com 

T: +382 (0) 69 202022

E: reservations.montenegro@nikkibeach.com

Najnovije