Otkrili smo najlepši, a najjednostavniji poklon kojim nekoga možete da obradujete

Mastercard i NURDOR, kroz najnoviju SUPERHERO kolekciju, i ove godine nas podsećaju na univerzalnu važnost ljubavi

Najlepši pokloni su pokloni bez povoda, one sitnice koje čim primetite, znate kome biste ih namenili. To su pokloni kojima bez reči pokazujete da vam je stalo, da ste zahvalni, da volite.

Uprkos tome što znamo da je u osnovi svega ovoga zapravo ljubav, svakodnevna užurbanost nas tera da zaboravimo na njenu važnost i pokretačku moć. Ali, kompanija Mastercard i udruženje NURDOR, kroz četvrtu, sada već vrlo dobro poznatu kolekciju SUPERHERO, i ove godine pronalazi način da nas podseti da je ljubav sve što nam je potrebno da budemo bolji – prema sebi, prema drugima i svetu koji nas okružuje. Ljubav je sve što nam je potrebno da budemo superheroji!

Kako poslati poruku koja se često zanemaruje, a ipak podrazumeva? Na ovogodišnjoj SUPERHERO kolekciji, Mastercard i NURDOR, zajedno sa art direktorkom agencije McCann Beograd Lidijom Milovanović, udružili su se sa našim poznatim muzičarem Kendijem čiji stihovi o ljubavi krase majice, dukseve i po prvi put, cegere. Na ovaj način, odabirom bilo kog komada iz kolekcije, moći ćete da pošaljete poruku ljubavi gde god da krenete. Samo prava ljubav, Ljubav u svim bojama, Prava ljubav se lako nosi i Harmonizuj Univerzum – koju poruku vi birate?

Kao i do sada, izradi SUPERHERO kolekcije posvetila se posebna pažnja, ne samo u pogledu dizajna, već i u pogledu kvaliteta materijala, te su majice i duksevi (dostupni u crnoj, beloj i puder roze boji) kao i cegeri (dostupni u crnoj i beloj boji) izrađeni od organskog pamuka. Pored ženskih i muških komada, SUPERHERO kolekcija uključuje i odeću za decu te porodice sada lako mogu da osmisle usklađene odevne kombinacije inspirisane ljubavlju.

Pored Kendija, lice kampanje je i glumica Katarina Bogićević Kejt, dok su SUPERHERO podržali i pevačica Ida Prester, voditeljka Una Senić, fotografkinja Katarina Batuta Višekruna, glumac Slaven Došlo i DJ Marko Nastić.

SUPERHERO kolekcija dostupna je na platformi www.superhero.rs, a donacijom naznačenog iznosa možete dobiti komad koji vam se najviše dopada. Ne samo da na ovaj način možete obradovati sebi dragu osobu (naravno, i sebe) već možete pomoći i mališanima obolelim od malignih bolesti.

Sav prihod od donacija na platformi namenjen je izgradnji nove, najveće do sada Roditeljske kuće u kojoj će biti smešteni mališani koji se u Beogradu leče od malignih bolesti, kao i njihove porodice, a čije se otvaranje očekuje 2024. godine. Ovaj plemeniti projekat možete podržati i jednokratnim ili ponovljenim donacijama, a sve to isključivo onlajn, platnim karticama. Putem platforme www.superhero.rs, do sada je prikupljeno preko 7 miliona dinara, što predstavlja značajni finansijski doprinos važnim inicijativama koje NURDOR, kao organizacija od nacionalnog značaja, sprovodi.

I zato, hajde da poklanjamo ljubav. Hajde da budemo superheroji!

Promo

Najnovije