Harper's Bazaar Srbija

Najveći trend veza u 2021: Muškarac koji izgleda poput demona

Šta je zajedničko sestrama Kardashian, Kim i Kourtney, i Megan Fox? Ili… Možda je bolje pitati šta je zajedničko Pete Daveidsonu, Travisu Barkeru i Machine Gun Kellyju?

Na prvo pitanje, odgovor je vrlo sličan izbor muškaraca, naročito u ovim skorašnjim fazama dejting istorije, a odgovor na drugo je moćna lepotica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Iz ovoga je lako zaključiti da na dejting sceni, naročito među poznatim ličnostima, vlada svojevrsni trend – nakon krajnje “normalnih” partnera, muškaraca koji svoje žene tretiraju kao princeze, koji su moćni i uspešni, mnoge poznate dame okrenule su se sasvim suprotnim tipovima muškaraca koji se u žargonu mogu nazvati demonima, a koji su zapravo kombinacija punk, rock i e-boy stila, ne samo estetski, već i u pogledu stila života.

Kako ih prepoznati? Bleda, skoro prozirna koža, uglavnom mnoštvo tetovaža, pirsinga i nakita, ležerne ili zapuštene frizure i prilično ekscentrično ponašanje. Što je najzanimljivije od svega, i njihove partnerke polako menjaju svoje ponašanje, oslobađaju svoje nagone i, čini se, počinju da žive svoju drugu mladost, preciznije, tinejdžersko doba. Na svu sreću, i dalje ostaju verne svom prepoznatljivom stilu, dok svojim emotivnim odnosima sintagme kao što su “lepotica i zver” ili “dobra devojka i loš dečko” podižu na sasvim novi nivo. 

Sve je, čini se, počelo sa Arianom Grande koja se 2018. godine verila sa tadašnjim partnerom Pete Daveidsonom čime je poručila da i slatkice poput nje mogu da u opasnom frajeru pronađu životnog saputnika. U redu, ona ga očigledno nije pronašla, ali shvatate poentu. Ovim potezom, pevačica kao da je dala zeleno svetlo svim ženama da zaista mogu da budu sa bilo kim, koliko god taj par delovao u najmanju ruku čudno zajedno. 

Setimo se samo koliko puta smo mi rekli za nekoga da su kao nebo i zemlja i da uopšte ne idu jedno uz drugo – e pa, to je danas izgleda i više nego poželjno. 

Pete Daveidson je sada u vezi sa Kim Kardashian, njena sestra Kourtney se verila sa Travisom Barkerom, dok nas Megan Fox i Machine Gun Kelly svojim pojavljivanjem na crvenom tepihu svaki put ostave zaprepašćenim. No, ako “želim mir u svetu” tip osobe, ove parove samo treba pustiti da žive i uživaju u svojoj, valjda, ljubavi pa koliko traje da traje. Uostalom, čak i kada pronađemo savršenog muškarca za sebe, sa kojim kliknemo poput dva dela slagalice, niko nam ne garantuje da ćemo zaista biti srećni i ispunjeni i da ćemo zaista živeti srećno do kraja života.

Ne želim da kažem da ovi muškarci nemaju nikakvih ambicija kako bi se zaključilo na osnovu njihovog izgleda, ali možda zaista jeste tačno da su u ovim odnosima žene te koje su glavne u svakom pogledu. I dok svaka u svojoj branši i na svoj način osvaja svet, možda im je baš potreban opušten i ležeran muškarac koji ne da im neće biti konkurencija ili koji ih neće ugrožavati svojim planovima, već koji će im doneti potrebnu dozu slobode i rasterećenja. Na kraju krajeva, trebalo bi podsetiti se da su, kada se kamere ugase, i one samo osobe od krvi i mesa kojima je potrebno malo “rokenrola”. Dovoljno su bile fine i fokusirane, hajde da sada kočnice malo popuste. Valjalo bi. 

Foto: Instagram

Priredila: Ivana Tomić

Najnovije