Harper's Bazaar Srbija

Nedeljni astro od 05. do 11. septembra

Šta su vam zvezde zapisale za nedelju pred nama pročitajte u nastavku...

OVAN

Glavna tema za većinu Ovnova će ove nedelje biti međuljudski odnosi. Partner ili bliska osoba će se naći u nekoj za njih novoj situaciji, što će od vas verovatno zahtevati malo drugačiji pristup. Vrlo je izvestan konflikt sa nekim ko po vašem mišljenju previše ide u detalje bez ikakve potrebe. Neki dogovor koji ste napravili može odjednom biti doveden u pitanje, jer druga strana može shvatiti da nije dobro procenila šta se sve od nje očekuje.

BIK

Bikovi će ove nedelje biti preokupirani raznim društvenim događanjima. U proteklom periodu ste se bavili dešavanjima kod kuće i sada želite da se upustite u nešto novo, zanimljivo i kreativno. Stavovi jedne osobe iz okruženja vam mogu dati neke nove ideje i inspirisati vas da određene stvari sagledate drugačijim očima. Možda je trenutno najbolji način da pomognete sebi taj da prvo pomognete svojim bližnjima, posebno partneru ili voljenoj osobi.

BLIZANCI

Blizance očekuje dinamična i zanimljiva nedelja. Bićete u stalnom kontaktu sa određenom grupom prijatelja čiji je trenutno glavni cilj da priširi svoje polje delovanja. Ovo je nešto čemu i vi možete doprineti, ali vas polovinom nedelje može obuzeti osećanje da ste za vrlo kratko vreme otišli predaleko. Vrlo je izvesno da ćete morati da napravite nekoliko koraka unazad i pokušate da sagledate određene stvari sa većom dozom razumevanja.

Astro prognozu za ovu nedelju možete pročitati u našoj redovnoj astro rubrici na linku, a tu vas čekaju i dnevni, mesečni i godišnji horoskop, koji je za vas pripremila naša astrološkinja Gordana Antić.

Foto: Pexels

Najnovije