Harper's Bazaar Srbija

Nedeljni horoskop od 01. do 07. avgusta

Šta su vam zvezde zapisale za nedelju pred nama pročitajte u nastavku...

OVAN

Ovnovi ove nedelje mogu očekivati neobičan razvoj događaja. Vrlo su mogući i usponi i padovi, a cela situacija će vam biti mnogo lakša ako budete iskreni prema svojoj porodici i prijateljima i zatražite njihovu pomoć, ili makar podršku. Ako razmišljate o nekom poduhvatu koji uključuje ozbiljniji rizik znajte da je ovo trenutno mač sa dve oštrice – i dobitak i gubitak mogu biti znatni. Sreća jeste na vašoj strani, ali nemojte biti suviše samouvereni i znajte kada je potrebno da stanete.

BIK

Bikovi bi ove nedelje trebalo da se pripreme na iznenađenja. Ovo se može odraziti i na vaš privatni i poslovni život i verovatno će biti povezano sa jednom osobom koja je iz neke potpuno druge priče i tek se privikava na vas. U ovom trenutku ne možete biti potpuno sigurni kako će se stvari odvijati, ali ono što možete da uradite je da pomognete toj osobi da se oseti dobrodošlo. Povoljan je momenat da eksperimentišete u svom životu i ako ste željni promene znajte da vas nebo podržava.

BLIZANCI

Pokušajte ove nedelje da se fokusirate na stvari koje možete da kontrolišete, umesto na globalna dešavanja koja nikako ne možete da promenite. Stvari vam trenutno deluju nepredvidljivo i pomalo haotično, ali to nije dovoljno dobar razlog da se ne uhvatite dnevnih obaveza. Posvetite svoje vreme sitnijim stvarima i polako se krećite ka krupnijim. Moguće je iznenađenje na polju finansija u vidu nekog novca koji će do vas stići potpuno neočekivano.

Astro prognozu za ovu nedelju možete pročitati u našoj redovnoj astro rubrici na linku, a tu vas čekaju i dnevni, mesečni i godišnji horoskop, koji je za vas pripremila naša astrološkinja Gordana Antić.

Foto: Pexels

Najnovije