Nedeljni horoskop od 11. do 17. aprila

OVAN

Ova nedelja vam donosi veliku promenu energije, kada ćete poželeti da izađete iz socijalnih krugova u koje ste do juče bili upleteni. Ovo je period u kom ćete poželeti da radije budete sami i prepušteni sopstvenim mislima. Povoljan je period za učenje i istraživanja bilo kog tipa, a sve čega se budete dotakli doneće vam nove uvide i mir za kojim ste u potrazi. Nove duhovne veštine oplemeniće vaše biće i um. 

Mesečni horoskop za APRIL 2022.

BIK

Povezivanje sa prijateljima i ostvarivanje dubljeg odnosa sa njima je jedan od glavnih razloga vaše sreće i zadovoljstva ove nedelje. Nova prijateljstva biće zasnovana na sličnim životnim vrednostima i načelima sa onima koje vi posedujete, gde ćete posebno ceniti ono što osoba propagira i živi. Promena okruženja i socijalnog kruga kom pripadate je neminovna, dok će neka prijateljstva koja su pod znakom pitanja biti ubrzo razrešena, svakako u vašu korist.

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2022.

BLIZANCI

Oslobađanje tenzije i stresa je ono što ćete uočiti već početkom ove nedelje. Fokus prebacujete na polje ličnog razvoja o čemu ćete radije samostalno razmišljati, nego da u ceo proces uključite bilo koju vama blisku osobu. Ideje koje se u vašem umu rađaju okupiraće vašu pažnju, dok će kreativni Blizanci imati plodonosan period iz kog će izaći pregršt novina. Promena poslovnog okruženja ili dolazak novih kolega iziskivaće od vas veći angažman nego što to trenutno želite. Ne procenjujte knjigu samo na osnovu njenih korica.

Astro prognozu za ovu nedelju možete pročitati u našoj redovnoj astro rubrici na linku, a tu vas čekaju i dnevni, mesečni i godišnji horoskop, koji je za vas pripremila naša astrološkinja Gordana Antić.

Najnovije