Nedeljni horoskop od 13. do 19. juna

OVAN

Povoljan je period da nastavite sa edukacijom u oblasti koja vas interesuje, ali za koju jednostavno niste imali dovoljno vremena u proteklom periodu. Povežite se ponovo sa ljudima iz iste oblasti u čije znanje imate poverenje. Ove nedelje ćete se osetiti otvorenije i spremno da se upustite u istraživanje. Bićete sigurni u sebe i svoje stavove, a ljudima iz okruženja će biti očigledno da tačno znate šta želite. Možete očekivati sjajne rezultate ako se okružite istomišljenicima. 

Mesečni horoskop za JUN 2022.

BIK

Ovo je nedelja u kojoj možete očekivati ponudu za napredovanje u karijeri, ali samo ako ste spremni da uložite još više truda i napora. Poželećete da ponovo definišete neke životne izbore i prihvatite stvari koje vas izdvajaju iz gomile. Vaše novootkriveno samopouzdanje će biti uočljivo i u vašem kolektivu i ovo vam može stvoriti nove prijatelje, ali i izazvati nečiju zavist. Pokušajte da pronađete balans između sopstvene individualnosti i obaveza koje je neophodno ispuniti. 

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2022.

BLIZANCI

Blizanci će ove nedelje biti spremni da konačno ostave neke stare brige iza sebe i u potpunosti usmere svoju pažnju na stvari koje su im zaista bitne. Povoljan je period za produbljivanje međuljudskih odnosa, kako ljubavnih, tako i prijateljskih. Kockice će se složiti i nešto će kliknuti i u vama i u voljenoj osobi. Iskoristite ovu nedelju da se pozabavite učenjem i komunikacijom, ili otputujte negde na par dana. 

Astro prognozu za ovu nedelju možete pročitati u našoj redovnoj astro rubrici na linku, a tu vas čekaju i dnevni, mesečni i godišnji horoskop, koji je za vas pripremila naša astrološkinja Gordana Antić.

Najnovije