Nedeljni horoskop od 14. do 20. februara

Poslednja sezona vladavine znaka Vodolije u koji je upravo ušla planeta Merkur...

OVAN:

Preuzimate potpunu odgovornost za svoje postupke, jer ste apsolutno sigurni da se stvari odvijaju u željenom pravcu, a šansa da nešto krene po zlu izuzetno je mala. Moglo bi se reći da je sreća ono što vas prati, jer ona uvek prati hrabe i odlučne. Ukoliko ste razmišljali da ujedinite snage sa drugima na poslovnom planu, ili da otpočnete jednu potencijalno plodonosnu saradnju, univerzum vas u toj ideji može podržati. Pojedine pripadnike ovog znaka ove nedelje može dočekati prijatno iznenađenje u vidu povišice ili unapređenja.

BIK:

Kreativnost koja je u vama probuđena podstiče stvaranje novih ideja i rešavanje problema na jedan inovativan način, a blokade sa kojima se susrećete dobijaju mogućnost za konačni rasplet. Zahtevniji zadaci sa kojima se susrećete ove nedelje zahtevaće da uključite u celokupni proces spontanost i inventivnost. Nalet dobre volje i pozitivne energije učiniće vaše apetite većim i to na mnogim životnim sferama. Raditi, putovati ili učiti ove nedelje u paru doneće vam mnogo više napretka nego solo nastup.

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2022.

BLIZANCI:

Poslovi i ideje koji su zahtevali odlaganje konačno dobijaju priliku za dalji razvoj. Mnogim Blizancima dosta toga će ići od ruke, a naročit progres biće primećen na polju studija i učenja novih veština. Ukoliko ste čekali na odgovor koji se tiče inostranstva ili je vaše putovanje bilo odloženo, velika je verovatnoća da će se stvari odvijati u željenom pravcu. Ostanite otvoreni za nove ideje i predloge.

RAK:

Imate mogućnost da ove nedelje izgladite odnos sa partnerom, dok će mnogi pripadnici ovog znaka uspeti da usklade korak i ciljeve sa voljenom osobom. Na poslovnom planu se konačno nalazite na istoj stranici sa poslovnim partnerima i saradnicima. Finansijska stabilnost može biti vaša slaba tačka čije rešavanje nije pametno odlagati u nedogled. Oni rakovi koji očekuju isplate starih dugova mogu se nadati realizaciji zaostalih zaduženja.

Astro prognozu za ovu nedelju možete pročitati u našoj redovnoj astro rubrici na linku, a tu vas čekaju i dnevni, mesečni i godišnji horoskop, koji je za vas pripremila naša astrološkinja Gordana Antić.

Foto: Pexels.com

Najnovije