Nedeljni horoskop od 18. do 24. oktobra

OVAN:

U toku ove nedelje akcenat je stavljen na sve vrste odnosa u vašem životu. Tenzija u poslovnom okruženju dolazi iz suprotnih stanovišta koje vaši saradnici ili nadređeni i vi zastupate. Dok svako vuče na svoju stranu, šanse da se stvari odvijaju onako kako vi to želite i zamišljate jesu vrlo male. Ostavite odškrinuta vrata za mogućnost komunikacije i pronalaženje zajedničkog jezika. Odnosi sa prijateljima su već neko vreme bili u drugom planu, najvećim delom zbog obaveza koje su vas u zajedničkim radostima sputavale. Obnovite kontakte, organizujte viđenje ili putovanje – prijaće vam.

Mesečni horoskop za OKTOBAR 2021.

BIK:

Na polju profesije i karijere stagnacije i blokade počinju da popuštaju i na ovim poljima od ove nedelje već možete osetiti boljitak i pomak. Ukoliko već imate zacrtane planove i ciljeve ispred sebe, univerzum vam daje energetski zalet koji bi trebalo da iskoristite.To ne znači da će se sve razvijati onako kao ste zamišljali, ali su prepreke dosta blaže nego u proteklih par meseci. Neko od kolega nema hrabrosti da iznese svoje nezadovoljstvo, ali ta informacija do vas svakako stiže. Možda se osećate uvređeno, ali ovo nije razlog da okrenete novi list, niti da stavite ljude u isti koš.

BLIZANCI:

Blokade i turbulencije u međuljudskim odnosima bivaju otklonjene i sve sastanke, bilo poslovne ili romantične, možete utefterisati za kraj ove ili početak naredne nedelje. Usamljeni Blizanci mogu svoj emotivni status promeniti tako što će stupiti u kontakt sa osobom koja bi mogla da rasplamsa njihove strasti. Koristite reči koje će izazvati poštovanje i ljubaznost kod drugih ljudi, i na taj način sa lakoćom uspevate da dobijete željeni rezultat. Ove nedelje nalazite se u centru mnogih dešavanja, pa će i vaše prisustvo biti zahtevano, no teško ćete uspeti da udovoljite svima i zato mudro birajte svoje društvo.

Astro prognozu za ovu nedelju možete pročitati u našoj redovnoj astro rubrici na linku, tu vas čekaju i dnevni, mesečni i godišnji horoskop, koji je za vas pripremila naša astrološkinja Gordana Antić.

Najnovije