Nedeljni horoskop od 20. do 26. juna

OVAN

Pred vama je nedelja u kojoj ćete pokrenuti brojna pitanja i fokusirati komunikaciju u pravom smeru. Pojedini Ovnovi razmišljaće u pravcu započinjanja neke nove edukacije, a sve u cilju promene profesije. Počinje i nova faza u vašem životu u kojoj će poseban fokus i pažnju imati dom i porodica, te je povoljno razmišljati o zajedničkom putovanju i odmoru, ali i o obnavljanju odnosa da bližnjima.

Mesečni horoskop za JUN 2022.

BIK

Duboko ste emotivno upleteni u sve što se dešava na poslu, a valjani razlog za tako nešto zaista ne postoji. Pomozite ljudima iz poslovnog okruženja, ali ne očekujte za uzvrat ništa ako niste sprmni da to pružite na dobrovoljnoj bazi. Već krajem radne nedelje možete početi da razmišljate u pravcu traženja novih poslovnih mogućnosti, što će nebo svakako podržati. Novac vam dolazi u susret, ali kako budu rasle vaše finansije, rašće i vaši apetiti.

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2022.

BLIZANCI

Prijatelja uvek možete naći u nevolji, a kada nevolja nije slučaj, onda možete uživati u dobrom razgovoru i novim idejama koje on ima da vam ponudi. Grupni projekti i rad u kolektivu istaći će vaše kvalitete, ali pružiće vam i mogućnost da nešto novo i naučite. Pojedini pripadnici ovog znaka započeće konverzaciju sa osobom koja im sve više privlači pažnju. Ostavite deo misterije tako što za početak nećete biti sto posto dostupni.

Astro prognozu za ovu nedelju možete pročitati u našoj redovnoj astro rubrici na linku, a tu vas čekaju i dnevni, mesečni i godišnji horoskop, koji je za vas pripremila naša astrološkinja Gordana Antić.

Foto: Unsplash

Najnovije