Nedeljni horoskop od 24. do 30. januara

OVAN

Vaš fokus se ove nedelje prebacuje na polje posla, karijere i statusa. Sve planove na ovom polju možete odmah otpočeti da razvijate, a oni Ovnovi koji još nisu skovali solidan plan u okviru ove životne sfere imaće prilike da se time pozabave do kraja februara. Neke plodove svog rada moći ćete da unovčite već ove nedelje, ili bar možete očekivati pozitivan ishod ili razvijanje situacije u pozitivnom pravcu, posebno kada su finansije u pitanju. Neko očekuje da donesete konačni sud kada je reč o partnerstvu na polju karijere.

Mesečni horoskop za JANUAR 2022.

BIK

Stagnacija u mnogim životnim segmentima jenjava. Dosta ste vremena proveli osluškujući svoje emocije i boreći se protiv duhova prošlosti. Oslobodili ste se starog tereta i spremni ste da napravite nove korake u svom životu. Zaokreti koje pravite uvode vas u novu epohu u kojoj će mnogi životni stavovi biti promenjeni do tačke neprepoznatljivosti. Ispitajte pažljivo svoje nove granice i mogućnosti.

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2022.

BLIZANCI

Ove nedelje ćete se suočiti sa nekim stvarima koje ste dugo izbegavali i preskakali u nadi da će samo nestati iz vašeg života. Imate potencijal da mnogo toga ostavite iza sebe, ali od vas zavisi hoćete li stati na liniju, ili ćete još jednom izabrati da ignorišete ono što vam ne da mira. Pripremite se da ove nedelje rešite pitanje novca koje je dugo bilo prolongirano. Povoljan je period za otplatu dugova, ali i za potražnju istog.

Astro prognozu za ovu nedelju možete pročitati u našoj redovnoj astro rubrici na linku, a tu vas čekaju i dnevni, mesečni i godišnji horoskop, koji je za vas pripremila naša astrološkinja Gordana Antić.

Najnovije