Nedeljni horoskop od 27. decembra do 2. januara

OVAN:

Ove nedelje vaš fokus je usmeren ka pitanjima koja se tiču karijernog puta i profesionalnog usmerenja u veoma bliskoj budućnosti. Pojedini pripadnici ovog znaka razmišljaće o usavršavanju i promeni radnog mesta. Zvezde podržavaju vaše planove, na vama je samo da pružite inicijativu. Prilagodite planove trenutnoj situaciji i vidite sa čim trenutno možete da računate. Oslonite se na sebe, jer partner možda nije u stanju da isprati sve vaše korake, bilo da su vaša očekivanja visoka ili ne.

BIK:

Nalazite se u situaciji koja može znatno uticati na vaše raspoloženje. Možda su se neki vaši planovi izjalovili i moraćete da izaberete put kojim se ređe ide kako biste postigli očekivane rezultate, ali bitno je da solucija postoji. Po jutru se dan poznaje, a po prvim danima januara i naredna godina. Izaberite da u predstojećim danima budete okruženi ljudima pored kojih i sa kojima možete rasti slobodno i bez ograničenja.

Mesečni horoskop za DECEMBAR 2021.

BLIZANCI:

Rastrazanost između glasa razuma i onog što vam srce poručuje biće na vrhuncu već sredinom nedelje, kada ćete šta god radili i gde god se našli osetiti da ste u disbalansu sa samim sobom. Unutrašnja harmonija za kojom tragate zahtevaće da rešite emocije koje ste ostavili iza sebe, a koje vam sada mogu biti za petama. Napravite kompromis u kom ni jedna vaša potreba neće biti zapostavljena, a vreme će uskoro pokazati koji put je za vas onaj pravi.

Astro prognozu za ovu nedelju možete pročitati u našoj redovnoj astro rubrici na linku, a tu vas čekaju i dnevni, mesečni i godišnji horoskop, koji je za vas pripremila naša astrološkinja Gordana Antić.

Najnovije