Nedeljni horoskop od 27. juna do 3. jula

OVAN

Izazovi sa kojima se susrećete probudiće u vama inat, tvrdoglavost i želju da sve što ste naumili završite po svaku cenu. Pre nego što u to date previše sebe i svojih resurasa zapitajte se koliko dobra izvlačite iz situacija sa kojima se suočavate i da li ste sebe previše opteretili. Nakon uzbudljivog perioda na gotovo svim životnim poljima, vreme je da razmislite o izlasku iz svakodnevice u vidu putovanja, ili pak o aktivnijem odmoru. 

Mesečni horoskop za JUN 2022.

BIK

Početak nedelje donosi vam lakoću i uživanje u svemu sa čime dolazite u susret. Novac koji je kasnio konačno pronalazi put do vas, dok će mnogi Bikovi uspeti da svoj rad naplate više nego što su to do sada činili. Dogovor koji ste napravili sa partnerom bi valjalo proći još jednom. Biće potrebno više razumevanja s vaše strane, dok će pojedini pripadnici ovog znaka biti prinuđeni da pronađu kompromisno rešenje koje će zadovoljiti obe strane. 

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2022.

BLIZANCI

Pred vama je nedelja u kojoj ćete uživati punim plućima. Prijatne konverzacije sa još prijatnijim ljudima koji dele vašu strast, radoznalost i ljubav prema istim temama ulepšaće predstojeće dane. Ne postoji ni jedan valjani razlog zašto biste avanturama i izazovima sada rekli “ne”, naročito kada za sve akcije imate podršku partnera i vama dragih ljudi. Slobodni Blizanci imaće prilike da svoj ljubavni status promene čak i više puta. 

Astro prognozu za ovu nedelju možete pročitati u našoj redovnoj astro rubrici na linku, a tu vas čekaju i dnevni, mesečni i godišnji horoskop, koji je za vas pripremila naša astrološkinja Gordana Antić.

Foto: Unsplash

Najnovije