Portonovi
Lifestyle / Lifestyle

Nedeljni horoskop od 30. maja do 5. juna

OVAN

Što više budete trošili svoju energiju i bili aktivni ove nedelje, to će vas sreća više pratiti. Sve akcije su podržane, dok odluka da vaš životni stil bude pasivniji može rezultirati nizom iznenadnih dešavanja. Ovi događaji vas mogu navesti na akciju koja vam neće biti najprijatnija, a stres će biti samo jedan od pratećih faktora. Pojedini Ovnovi dobiće priliku da svoje znanje u željenoj oblasti prošire, dok će drugi predstavnici ovog znaka imati češći kontakt sa inostranstvom. Šta god bilo po sredi, akcija je ove nedelje više nego dobrodošla.

BIK

Već početkom nedelje imaćete osećaj da ste svoj na svome i da emotivna distanca koju ste sami sebi skrojili počinje da jenjava. Prethodnih mesec dana za mnoge pripadnike ovog znaka nije bio najprijatniji period, ali već od ove nedelje vaša energija se vraća na staro, a uz nju dolaze optimizam i želja za unošenjem novina. Pojedini Bikovi biće uzbuđeni zbog nove ljubavi na vidiku ili obnavljanja romanse sa partnerom, dok će drugi imati mogućnost da poprave svoju finansijsku situaciju.

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2022.

BLIZANCI

Ove nedelje možete dobiti osećaj da ste rastrzani između svojih želja i mogućnosti. Komunikacija sa velikim brojem ljudi mogla bi vas umoriti, ali neke sastanke i razgovore bi bilo poželjno završiti na samom početku nedelje. Poznanici i prijatelji očekuju dosta od vas i sve što budete radili protiv svoje volje može biti krajnje kontraproduktivno. Znajte svoje granice i poštujte ih, tome će vas ove nedelja naučiti.

Astro prognozu za ovu nedelju možete pročitati u našoj redovnoj astro rubrici na linku, a tu vas čekaju i dnevni, mesečni i godišnji horoskop, koji je za vas pripremila naša astrološkinja Gordana Antić.

Pročitajte još