Nedeljni horoskop od 7. do 13. februara

OVAN

Cela predstojeća nedelja za vas odiše ritmom koji vam govori da uskladite svoje akcije sa svojim emocijama i željama. I te kako je bitno da usaglasite svoj korak sa partnerom ili voljenom osobom dok će oni koji očekuju važne poslovne sastanke lako pronaći zlatnu sredinu sa saradnicima i poslovnim partnerima. Pratiti poslovne trendove je podjednako bitno koliko i obavljati savesno svoj posao. Trebalo bi da vas posluži sreća u predstojećem periodu, i posebno u saradnji sa drugima, moći ćete da prebrodite sve izazove koji se mogu pojaviti.

Mesečni horoskop za FEBRUAR 2022.

BIK

Naredna nedelja će biti povoljan period da preispitate svoja uverenja, ideje i interese, budući da ćete se možda naći pod izvesnim pritiskom. Ukoliko dozvolite sebi da razmišljate izvan ustaljenih okvira, vaša svest i način na koji sagledavate svet se mogu promeniti na veoma oslobađajući način. Vaš partner će vas podržati na ovom putu koji može produbiti vaš odnos i iskristalisati vaše zajedničke ciljeve. Uvidi koje ćete steći učvrstiće vas u vašem autentičnom ličnom izrazu i zajedničkom životnom putu sa partnerom.

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2022.

BLIZANCI

Sledeća nedelja će vam otkriti interesantne stvari o sebi. Probijajući se kroz lavirint sopstvene svesti, moći ćete da razotkrijete istine koje ste dugo krili sami od sebe, što može biti neugodno i bolno, ali i oslobađajuće. U intimnim odnosima, ovo će biti povoljan period da se pozabavite neizrečenim problemima, čije bi uspešno prevazilaženje unapredilo kvalitet vašeg odnosa sa partnerom i osećaj bliskosti u vezi. Nemojte praviti kompromise sa osobama koje podrivaju vaše napore.

Astro prognozu za ovu nedelju možete pročitati u našoj redovnoj astro rubrici na linku, a tu vas čekaju i dnevni, mesečni i godišnji horoskop, koji je za vas pripremila naša astrološkinja Gordana Antić.

Najnovije