Nova SUPERHERO kolekcija podseća na pravu ljubav

Kada se sve sabere, shvatamo da je upravo ljubav ono što je važno

superhero kolekcija

Bilo kliše ili ne, činjenica je da na kraju decembra, ponekad i nesvesno, razmišljamo o tome kakva je bila godina za nama, šta želimo da ostavimo u prošlosti, a sa čime želimo da započnemo “novi krug”. A, kada se sve sabere, shvatamo da je upravo ljubav ono što je važno i želimo da je uvek bude malo više jer nikada nije previše voleti, pomagati, podržavati i biti tu.

Podsetnik na ovu važnu lekciju koju smo naučili dolazi u vidu četvrte Mastercard x NURDOR kolekcije simboličnog naziva SUPERHERO – jer svako od nas zaista i jeste superheroj koji ima moć da menja svet samo uz pomoć ljubavi. Iza komada ukrašenih veselim srcima i ljubavnim stihovima našeg muzičara Kendija, krije se plemeniti cilj: budući da je kolekcija dostupna na onlajn platformi za donacije www.superhero.rs, prikupljena sredstva namenjena su izgradnji nove, najveće do sada Roditeljske kuće u kojoj će biti smešteni mališani koji se u Beogradu leče od malignih bolesti, kao i njihove porodice.

Donacijom određenog iznosa, na poklon možete dobiti željeni SUPERHERO komad i poneti sa sobom ljubav svakog dana! Osim kroz donaciju sa poklonom, projekat možete podržati i jednokratnim ili ponovljenim donacijama, a sve to isključivo onlajn, putem platnih kartica. Putem platforme www.superhero.rs do sada je sakupljeno preko 8 miliona dinara što predstavlja značajni finansijski doprinos važnim inicijativama koje NURDOR, kao organizacija od nacionalnog značaja, sprovodi.

Kao i prethodnih godina, SUPERHERO kolekcija odlikuje se modernim, urbanim dizajnom iza kog stoji Lidija Milanović, art direktorka agencije McCann Beograd, a svi komadi izrađeni su od organskog pamuka. Ženski, muški i dečiji duksevi i majice dolaze u tri boje, crnoj, beloj i puder roze, a ove godine svoj garderober možete obogatiti i jednim aksesoarom – cegerom.

Najnovije